Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ISTE OSEBE…

ISTE OSEBE…

So: KSIHT;-mm-,Kren.In vsi trije niki v eni zelo zgovorni in vsevedi zakomplexani osebi?Vaša mnenja?

Morda ne, imajo pa vsi podobne poglede, vglavnem na ženske probleme in njihova mnenja….skratka tukaj so zato, da delajo zdaho, pa nikogar ne preganjam…moje skromno mnenje…..

Mogoče res ….
Ampak, če jim je to v veselje …

LP

FNP? Če mam pa jest iste poglede kt onadva… rotfl

Draga moja Žiži, zdraho pa delate ženske s problemi, na forumu, v resnici pa še bolj… :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Pa saj to je ženski čvek. Pojdi na moškega, če smo tu samo za zdraho.

Sicer te ne poznam, ampak si pa res težak oz. vedno nasprotuješ vsemu, kar meni večina. Joj, boga tvoja ženska, če jo sploh imaš.
Ne tečnari. Forum je forum.

LP

Kako zdraho delamo ženske na ženskem forumu?Oj oj oj…..kakšna miselnost….

Hehe… ni krivo ogledalo, če imaš kljukast nos… al kako že gre… :))))

Tršica, z mojim zasebnim življenjem se pa nikar ne obremenjuj…

Tršice so bile včasih, dragi moj. Še vedno živiš v socializmu oz. komunizmu.

No, nisi na tekočem.

Saj me ne briga tvoje zasebno življenje, samo misel je bila, samo misel.

LP

Jaz pa mislim, da niso !

Kaj niso?!

LP

Prav imaš. Ampak, če ne bo spet kakega Puckota, se utegne to celo spremeniti…

No ali so KSIHT,KREN,in mm iste osebe?Po moje so.V glavnem včasih nesramen,grob,nasilen vse ve o vsem,včasih koristnih nasvetov bogat,provokativen,tudi pozitiven in zabaven.Skratka zelo in včasih preveč pameten.Toda,saj ve vse in velikokrat je že svetoval pametno,če je kdo kaj spraševal.Torej kritike in pohvale za trojno osebo.

Ne verjamem.

Ampak zdaj dijakom nič več ne uide “tršica”. To je že preživeto. Povsem.

LP

a vi se pa sami s seboj pogovarjate?

Ne, ne … Ampak tko pride. Jaz na trenutke komuniciram s Ksihtom …

LP

Mislim, da to niso iste osebe, vsaj eden od njih ne.

Malo poglej po forumu, boš našel še koga oz. še nekaj ljudi, ki so podobnega mnenja, pa se tudi oni skrivajo za eno osebo?

Ma daj no. So ljudje, ki vedno povejo, kar mislijo, in prav je tako. Sicer pa se je bolje držati rekla, da ne sprašuj, če nočes slišati odgovora.

In zdrahe? Kdo jih dela?

Smo na forumu, da izmenjujemo mnenja. Vsak ima pravico povedati, kar hoče. Vsaj do nedavnega je bilo tako. Ali pa mogoče zdaj to ni več dovoljeno, ker so nekateri osebno užaljeni?

Ksiht, misliš, da mi bo uspelo sproducirati “tisto”?

Po moje so ista osteba.

tiskarski škrat-oseba

ti agent si pa tudi uroš in blaž……….. tvoje mnenje?

točno, pa še ker drug nick ma pomoje….

ja, pripisala bi mu tudi nick Žan, pa še nekaj ženskih, ki mi niso ostala v spominu.

točno, jaz sem imela tudi tega v mislih, pa sem se raje zadržala :))).

ha, zdaj si bo pa mislil, da sva midve ena in ista oseba 😉 ampak mislim, da imajo vsi trije enak besedni zaklad, enake osebne probleme sami s seboj, stil pisanja, enako čudaški pogled na svet, zagrenjenost itd., da jih je nemogoče zgrešit.

upam, da ne doživi kake krize identitet(e) 😉

se čisto strinjam s tabo. samo pomoje se ne bo oglasil tukaj, ker je razkrinkan 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close