vse bi
rabim en moski nasvet! NUJNO!
sem v vezi, tik pred poroko, rodil se nama je otrocek.. zeno obozujem in jo imam rad. ponosen sem na svojo druzino. hkrati pa si ne morem pomagat, da ne bi neprestano varal in si pozelel vsake, ki pride mimo. na sluzenih potovanjih, povsod kamor grem, me kaksna premami, da se ji ne morem upreti. enostvno bi p…. vsako. in na vsaki najdem kaj, kar me pritegne, lahko samo detajl, pa je dovolj. in ni mi za nobeno od teh zensk, ne bi si zelel biti z njo, ziveti z njo, ker mi niso. mojo ljubim in se zavedam, da je take ni.
sex potrebujem veckrat na dan, ce ne se samozadovoljujem. kaj mi je? je to normalno? je se kaksen tepec kot sem jaz?
rad bi prenegal s tem, pa je kot droga. naj se grem zdravit? in kam?
…ja kaj češ narave dela svoje… :)))
Jaz te popolnoma razumem, če nočeš nikogar prizadeti, moraš vse to opraviti diskretno in zadržati te skrivnosti samo zase in biti previden z ženskami in iti samo s takimi, ki jim je tudi samo za kakšno avanturco, izogibati pa takih, ki lovijo vezane moške…
vse je v tvoji glavi, sam glede tvojega razmišljanja, da bi se šel nekam zarad tega zdravit, to mi je pa res zveni nekam bolno…
Živjo!
Ja, to je odvisnost od spolnosti (enako kot odvisnost od drog ali alkohola) in potrebuješ resno zdravljenje. Če si kdaj želiš trajnega in normalnega odnosa z žensko, si boš poiskal način zdravljenja pri kakšnem zdravniku ali v skupini. Za začetek preberi kakšno knjigo od Sanje Rozman, da ti bo bolj jasno, zakaj gre.
Ja,res si tepec. Zakaj enostavno zene ne zapustis in se lepo v miru fukaris okoli? Ko bo zena enkrat zvedela jo bo blazno prizadelo,zakaj bi ji to sploh zelel narediti?
Res si en navaden zakompleksan tepec,zena te ni vredna, niti otrok. Upam,da si bo zena nasla boljsega moskega in zazivela prijetno zivljenje,ti bos pa ostal sam…
Mislim da jo imaš premalo rad. Si slabič, če že to počneš ji povej!!!Kaj sploh hodiš k drugim če pa imaš vse tako lepo in prav dom. Potem se ljubi z njo večkrat na dan, če pa ne gre se pa samozadovoljuj, bolje kot varanje. Ddddd….
Po moje sam sebi lažeš. Ne da rabiš sex. Ampak rabiš malo drugačnosti nekaj novega, to ti daje adrenalina in te vzburja… Res je ne ljubiš. Ni pošteno do nje da si tak kaj šele do otroka. Kaj če bi bila še ona taka kot ti, kam bi to peljalo. Vedno pa tuki najbolj nasrkajo prav otroci!
Si kdaj pomislil kaj če ti spodleti in katera zanosi, potem bo šele štala. Ne igraj se z ognjem.
Če mene vprašaš se sploh ne obnašaš odgovorno in odraslo. Zakaj si se sploh spustil tako daleč, če nisi družinski človek. Pač smo vsi drugačni, v tem ni nič narobe, samo potem si sebe poišči podobne in pusti ostale na meru.
P.S.
Pa kako lahko rečes da si ponosen na svojo družino, si se mal zmotu kaj?
samo neki kaj se zavedaš kako bi svojo žensko prizadel če izve za tvoje skoke čez plot. kako lahko rečeš da jo imaš rad če ji to delaš. kaj ti veš kako boli ko izveš kaj takega in to zdaj ko imata že otroka? kje si bil prej kaj si mislil. upam pa še to da je edina ki si ji naredu mulca. rekla pa ti bom le še to da ti želim da sam doživiš isto. kaj poznaš rek za vsakega raste palica.
ojla, pazi vsaka palica ima dva konca, kar daš to dobiš. Samo potem ne z dolgim nosom okol hodit ko bo (bodoča) žena prakticirala skakanje po drugih tičkih…
Jaz pravim, ti meni jaz tebi. Problem je samo otrok ki bo na koncu prizadet in še eden zafrustriranec brez družinskih vrednot…
Zamisli se malo, a nebi raje teh iluzij v svoji glavi prakticiral s svojo…???
LP
Mislim, da si ti daleč od tega, da ljubiš žensko s katero se nameravaš poročiti. Ne vem kako jo lahko neizmerno ljubiš, položiš pa vsako, ki gre mimo, a pol ti sex nč ne pomen, ampak ga maš sam za to, da zadovoljiš svoje potrebe?
Če si že zdaj tak, je bolje da se ne poročita, ker bo z leti samo še slabše. Predvidevam, da tvoja punca ne ve kaj se dogaja na tvojih službenih poteh, kaj bo pa če izve in to kmal po poroki? Kako ji boš razložil dejstvo, da te vsaka očara že s tem, če ma npr. roza okvir od očal, ker je roza letos full moderna?
Ne vem, zamisli se malo, če ne zaradi punce pa vsaj zaradi otroka!
Nenna ti je svetovala prav in v skladu s tvojim vedenjem. Res gre za odvisnost od spolnosti. ženo imaš rad in je ne želiš prizadeti – absolutno verjamem. Ostalim ženskam pa se ne moreš upreti – absolutno verjamem. Ja, je droga, ker sta si dejanji izključujoči. Poišči pomoč, ker te zadeva očitno precej bremeni. Dvomim namreč, da bi o tem pisal na forum in spraševal, kaj ti je in če potrebuješ pomoč, če ne bi bilo tako. Zavedaj pa se, da bo žena morala za to izvedeti, če naj bo zdravljenje uspešno. Posvetuj se z zdravnikom-psihiatrom kako in kaj. Uspešno pot ti želim.
Če ne bi bil odgovoren še za koga drugega, bi bila promiskuitetnost verjetno bolj sprejemljiva. Ženskarje ženske itak obožujemo, dokler ne vemo, da gre zanj.
Forum je zaprt za komentiranje.