noseča na žur
Čau, zanima me, kaj si vi mislite o ženski (28), ki v 5. mesecu nosečnosti, hodi na partije in se ga naceja z alkoholom.
Je neka moja znanka in sem jo zadnjič srečala v Lipi. Ko sem jo vprašala, kaj dela tukaj, mi je odgovorila, da ni bolna, ampak “samo” noseča. Rekla sem ji- dobro, pa alkohol škodi otroku, pa mi je odgovorila – Tako pa spet ne.
Tema…..
Tudi jaz upam, da z otrokom ne bo nič narobe, ampak iskreno povedano, tudi če bo kaj narobe….taki, ki se pri 28 letih v nosečnosti in pri vsem, kar nam je znanega o posledicah alkohola, ne zaveda ZDAJ o rizku….ji ni pomoči….ta bo vse drugo našla za obsojat, razen sebe in svojo bolano pamet!
Škoda izgubljat besede. Nekateri bi tako dali vse za enega otročka, pa ga nikakor ne morejo dobit, drugi pa se tako igrajo z njegovim življenjem in…kakšno prihodnostjo?
O fak, ta ni normalna. Sama sem bla še skoraj otrok (v primerjavi z njo), ko sem prvič zanosila. In priznam, da mi ni bilo lahko v petek zvečer biti doma, ko so vse moje prijateljice žurale na veliko…ampak, nikoli ampak res nikoli, pa nebi šla noseča v Lipo. Kaj se ji plete po glavi ne vem, samo za otroka pa to ni dobro.
Reči ji, da je čista kopija britanske “Jordan” – silikonske party animalke, ki je po popivanju in krokanju v nosečnosti rodila slepega in tudi ne čisto zdravega otročička……Naj si malo prebere na linkih po internetu…..
kopiram z linka:
…..katie price, model mum
Famous for being famous, Katie Price was the subject of a trilogy of documentaries (directed by BBC filmmaker Richard Macer), starting with Jordan: The Truth About Me (2002), followed by Jordan: The Model Mum (2004) and concluding with Jordan: You Don’t Even Know Me (2004). The films follow Jordan from her modeling days, to her pregnancy, to the birth of her child and separation from her boyfriend, all while seeing her life played out in the British tabloids. Unfortunately, Katie learned that her son, Harvey, was born blind, as his optic nerve didn’t develop properly.
Pa še tole ji daj za prebrat, neodgovornici:
Lp,
Mikka
Ko sem bila jaz v četrtem mesecu nosečnosti, sem šla enkrat na parti, ker je bil moj priljubljeni DJ, pravi umetnik in bogve kdaj ga bo spet zaneslo k nam. Popila sem eno malo pivo, nadaljevala pa z vodo in sokovi. Takrat sem se odvajala od kajenja in pokadila do pet cigaret na dan, v tistem zakajenem prostoru pa sem pač kadila samo pasivno. Tudi travo sem prijazno odklanjala, kaj šele trde droge ki jih na takih zabavah mrgoli.
Torej, lahko gre nosečnica kdaj pa kdaj na tak žur. Vendar s pametjo. En kozarček dobrega vina ob tem, da se je dobro najedla ji ne bo škodil. Pa eno pivo tudi ne. Ampak nacejanje, drogiranje, prepogosto zahajanje, gužvanje… To pa nikakor ne! Raje naj najde druge oblike zabave. S prijatelji v naravo, pa magar muziko iz avta nažgat, pa plesat pod oblaki, pa imet super piknik brez alkohola z raznovrstnimi okusnimi sokovi, prigrizki…
Dej ne sam obsojat, pomagajte jima! Povabite ju na kak tak žurček, kot sem ga opisala, pa jima pokažite mal sveta, da ne bosta mislila, da je slednji samo v Lipi.
Forum je zaprt za komentiranje.