tamala in hlace
Hm mogoce malo cudno vprasanje vendar sej ne veste kdo sm!:) Torej zanima me, predvsem je vprasanje za punce, ce ima se katera probleme s hlacami in svojo tamalo???Naj pojasnim.Opazila sem da se mi na skoraj vsakih hlacah pozna zelo natancen obris mojih spodnjih ustnic:).Zgleda mi zelo grdo in ne vem kaj naj naredim da bi prisla do tistega “ravnega” videza ce me razumete.Ustnice imam naravne velikosti bi razumela ce bi bile velike.Hlace se mi dobesedno zazrejo v tamalo.Prosim pomagaj mi ce imas podobno tezavo in si jo resila:)!!
Kika hvala za tvoj nasvet samo sej ves kako je ko si star 22 let.Nimam zelo oprijetih hlac vendar se rita mora lepo prilegat hlacam v teh letih.Na zalost sm se taka ko gledam kaj oblecem in kako zgledam.Saj nosim trenerke, vendar za v sluzbo in solo moras biti malo bolj urejen.Me pa res moti.Dostikrat opazim kako pogledi padejo nizje in mi je tezko pri srcu.Res da so moski pogledi samo noben me vec ne pogleda v oci.
Tamara tudi tebi hvala za nasvet.Samo kaj ko sm sedaj v dilemi.Drugace imam te hlace zelo rada in vsi mi pravijo da mi zelo pasejo in da mi lepo rito povdarijo.Verjetno je to to da se tako zazrejo v mednozje samo zadaj je zazeljen ucinek spredaj pa je nemogoc in nezazeljen.Zdaj pa se odloci kaj imas raje ali da te pohvalijo kako lepo rito imas ali pa to da te vsak tadrug tip pogleda naravnost v tamalo!Kaj pa zdaj ko hocem oboje?!Ja sej vem ne gre kaj cmo ko pa smo se tako mlade in neumne:)
ko sem prebrala naslov teme sem mislila, da hodiš na isti fax kot jaz in si imela pri enem predmetu podobne težave, namreč cel čas sem bulala samo v zvezek, da nisem videla profesorice, ki je bila oblečena, da… ah raje ne o tem. Najraje bi vstala in ji potegnila hlače iz mednožja ter za 2 številki premalo majico najzaj navzdol (ko je pisala po tabli ji je zlezla navzgor, da ji je cel trebuh ven gledal, še sreča da je imela oblečeno spodnjo majco). Pa kako lahko tako izobražena ženska s sebe nardi mrežno pečenko!?!
Kupi večje hlače, ne samo da je grdo videt da ti nekaj vleče med noge, tut grdo je za videt ko zadevo vlačiš ven. Pa najbrž tut občutek ni preveč prijeten.
Tamara napisal:
> Imela sem enak problem in ugotovila, da je bil model hlac
> napacen :-)), pa sicer nosim zelo oprijete hlace. Ko bos
> naslednjic kupovala hlace kupi take, da se ti ne bodo zazirale
> v tamalo. Meni so se ponavadi take, ki so mi tudi neverjetno v
> rit lezle. A sem ti kej pomagala?
zakaj se nisi obrnila name da bi ti jih potegnil iz riti in tamale.
Imam enake težave ki me ne motijo več. Sem že dolgo na svetu in se temu že navadila. Zase sem ugotovila, da sem tako grajena in ni pomoči. Imam dolge noge in roke, dolg t.i. sedelni del, kar povzroči, da mi konfekcijsko narejene hlače v koraku zlezejo “v tamalo”. Z leti se navadiš vsemu, tako da bi se prav gotovo počutila čudno, če bi mi hlače naenkrat bingljale nekje po stegnih.
Vsi tisti ki mislite, da si kupujemo premajhne hlače nimate prav. Če kupim večje so mi v pasu preširoke in mi lezejo dol ali štrlijo od križa nekaj cm stran, tako da se lahko vidi (v primeru tangic) gola ritka. Če nas je toliko, ki se nam to dogaja, bi bilo bolj smiselno, da konfekcionarji začnejo delati drugačne kroje.
Forum je zaprt za komentiranje.