Najdi forum

joske

kaj pravte moski,

naj mojga presenetim z umetimi joski? kaj si mislite o tem?

res bo presenečen ,ko 15 dni ne boš mogla ne ležat, ne migat z rokami od bolečin.

Bos morala kar sama izvohati kaj misli o temu.
Je razlika ali radi vidimo umetne in ali bi radi videli da jih naša punca ima.
In še vedno ; nekateri prisegajo na naravne, nekaterim pa se bi zmešalo od vsega lepega da to narediš.
…torej… moraš malo preveriti teren da ne bo brca v temo.
Jaz sem pač za.
Sej si oči pa nos tudi operiramo če je treba, pa ženske itak žđe pulte obrvi pa se brijete povsod pa še kaj hujšega tudi počnete da vam (nam) je fajn…

LP

Jaz samo vem, da bi GA sigurno presentla (če ne pozitivno pa negativno). Če pa ga boš al ne, je pa tvoja stvar.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene bi tako močno presenetila, da bi si že naslednji dan iskal drugo!

Zame je daleč najlepše naravno!

Če je tole presenečenje, sem sam najbolj presenečen.
Matr, čaki mal.Zakaj bi pa povečala joške.A on tako zahteva???Zame to ne bi bilo presenečenje, prej bolečina zate.Sicer je pa takole, poseg v tvoje telo je tvoja stvar, ampak zaradi enega gumpvca, jaz že ne bi počel tega.
Pa res so rekli že pred mano, če si pripravljena na bolečine, danarni strošek in vse ostalo……….prosim.
Meni so tudi najlepši naravni.Jih lahko vsaj brez strahu mečkam.Pri napumpanih moraš pa vedno paziti, da jih preveč ne stiskaš, če ne počijo………..

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Jaz bi bil kar zadovoljen z večjimi,yess.Pohvalil bi jo.

Jaz si jih bom tudi povečala, pa ne zaradi moškega, ampak zaradi sebe!

Ne povečuj si joškov zaradi moškega, ker ti bo nekega dne žal. Če si jih že hočeš povečati, si jih povečaj zaradi sebe, ker si ti tako želiš.

Aja hribovc btw, umetni joški ne počijo, če jih stiskaš, ampak le ob res močnih udarcih, npr. če pri prometni nesreči dobiš hud udarec v prsni koš.

Ma ti nisi resna! Joše so lepe ravno zaradi tega, ker so nekatere velike, nekatere male, nekatere ena daljša od druge itd. Če imaš pa take kot Britney Spears potem se moški počutimo kot bi imeli opravka z napihljivo Ančko, ki jo prodajajo v sex shopu.

da si koza in če bi bila jaz toj, bi ti rekla enako…pa brez zamere, če ne znas uzivat sedaj v svojem telesu, le kako bos potem ko bo del tebe tujek.Kaj vse ljudje kar tako iz dolgocasja delajo, upam da ti je le dolgcas in mal provociras kle.Ja, sem za take operacije, ampak na ljudeh, ki res ne vidijo druzga izhoda in taki sugurno pol tega tukaj ne sprasujejo.

Moja sestra je nekaj sanjala o tem predkratkim, pa jo je mami še podpirala. Mi smo se pa sam zgražal. Tud moška stran – moj mož in od druge sestre mož. Ena oddaja je bla leto-dve nazaj na kanalu A, ko so kazali to operacijo. Svinjarija! Poglej si kaj podobnega, pa te bo minilo, mojo sestro upam da je!!!!Pozdravček

Ta denar porabi rajše za kakšno potovanje – tako boš naredila več zase in pri tem imela tudi dosti užitka. Moški imajo tudi maple p**** pa zato še ne hodijo na operacijo in denar rajši zapravijo za pijančevanje ali druženje.

obvezno, samo da bodo res velike, DDDDDDDD košarca
pa velik zabave

Po mojem da nekoga, ki te ma rad tako kto si, so mu kake napakice pri tebi prav simpatične in ga lahko kr kap, ko te bo zagledal z umetnimi…

Naravno je zakon, umetno je bljek…..

Ce bos to nardila zarad sebe ker mas ful komplekse in oh in sploh in si najbl na svetu zelis imet vecje joske pol jih mej…pa pretrp vse bolecine pa vse..ampak zarad enga tipa it na tako operacijo?A pol bo pa reku da si dej se rit oblikvat pa nos nastelat pa okrog oci nategnit pa… pol te bo pa se pustu k bo reku da si prevec umetna..sorry no mal pretiravam ampak to je pomembna odlocitev ki bi jo morala sprejet cist sama.

Lepa????

Če si lepa, zakaj potrebuješ še umetne joške? Za ta denar si raje kupi pamet

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close