Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Masažna kopel doma

Masažna kopel doma

Zanima me, kje imate doma masažno kopel. Kako ste kej zadovoljni, a se vam kej masažne šobe mašijo? Kolk je bila pa cena. Zelo rada se kdaj pa kdaj namakam v banji.

Sama nimam masažne kadi, tako da ti ne morem dati informacije iz prve roke, ampak sem slišala, da se te šobe res zelo mažejo in da jih je težko čistiti oz. potrebuješ veliko časa.

Jaz jo imam. Je super. Imam jo že eno leto in šobe se sploh ne mažejo. Odzpodej ima filter, ki ga očistiš (ga nisem še nikoli. Od Kolpasana je stala približno 750 tisoč leto nazaj.

Lp

Tudi mi imamo že 4-5 let masažno kad, pa nisem prav nič zadovoljna z njo. Je neka italijanska verzija, ki je takrat stala cca 600 tisoč. Šobe so za mene premočne, pa tudi če je naštimano na najnižjo jakost. Se zelo mašijo in jih je težko čistiti. Poleg tega je še banja sama zelo težavna za čiščenje (polno enih ovinkov, robov in žlebov, kjer se nabira umazanija). Moje mnenje: nikoli več je ne bi kupila, škoda denarja in časa za čiščenje.

Doma imamo masažno kad od Kolpa San-a, stala je približno 500.000 SIT, ima zračno/vodno masažo. Imamo jo skoraj eno leto in se zaenkrat ni še nič zamašilo. Na začetku je bilo seveda veselje tako, da smo jo uporabljali vsak dan, zdej pa samo še enkrat mesečno.
Torej zaenkrat še nič problemov z njo.
Če bi lahko danes zbirala ponovno, bi verjetno vzela navadno, ker je res preveč ceremonij zarad čiščenja same banje (ne šob) in tudi temperatura vode ne sme biti večja od 50°C.

mi jo imamo ene 2, 3 leta in smo zelo zadovoljni z njo. ima zračno in vodno masažo. ko prideš ven, si kot prerojen, res je odlična.

Kaj pa masažni tuš imate kje? To je tuš kabina ki ima več masažnih šob ko stojiš pod tušem voda v tebe šprica od spredaj, strani, zadaj itd. Te tuš kabine imajo tudi možnost aromaterapije in parne kopeli. Kaj pa to imate kje?

Imam masazno banjo, kombinacija, zrak, voda, bilo je okoli 250.000,00..je okej, ampak saj ves ce imas potem to redko uporabljas, če nimas, si pa zelis…je pa vredu priznam, paše.
Šobe se ne masijo, saj cistis itak vsak dan banjo in potem se nima kaj masit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close