Ali sva sploh normalna
Verjemite da seks po 19-20 letih zakonske zveze izgubi nekaj ognjevitosti, ni nezanimiv, vendar tak kot na začetku. Pri nama pa se je zadnja dva meseca zgodilo prav to: nikoli boljši ni bil.
Zadnjih 10 let dopustujeva vedno v istem kraju in vedno srečamo podobne duše. Tako tudi letos. Z možem sva se spoprijateljila s parom podobnih let in večino časa smo preživeli skupaj. Posebno ob večerih smo ob kozarčku ali več smo kramljali dolgo v noč in se pogovarjali tudi zelo osebne zadeve kot je seks in podobno. Enako je bilo tudi tistega večera predno sta prijatelja odšla.
Zelo pozno je bilo in naenkrat sem opazila, da se moj mož in prijateljeva žena vpričo naju objemata, otipavata in poljubljala. Naenkrat pa sta se začela ljubiti, ampak pri tem nisem občutila nikakršne ljubosumnosti ali užaljenosti…
Ni bilo dolgo in tudi midva sva se znašla v enakem položaju in pri tem sem celo neznansko uživala, čeprav sem mu komaj ime poznala.
Od takrat je najino življenje postalo popolnoma drugačno. Zopet se ljubiva in to ognjevito kot še nikoli prej. Komaj čakava, da prideva domov in če ni otrok doma, se ljubiva vse povsod- tudi na tleh, kuhinjski mizi, v kopalnici… Včasih počasi in nežno, včasih strastno, da obleko skoraj trgava drug z drugega. Postala sva kot najstnika, neverjetno
bravo micika in bravo tvoj korenjak! čisto normalno je, in tudi logično, če dobro pomisliš. pri vseh ne bi delovalo, pri vama je! očitno sta zelo odprta glede sexain si zaupata! po tolikih letih ljubljenja z eno in isto osebo lahko pride do ukalupljenja v neke enake vzorce, zato tudi vročičnost zamre, vidva pa sta dodala najboljše zdravilo vajinemu seksu – novost in s tem vznemirjenje. super sta. res :)))
Jaz vama lahko le cestitam in zelim,da vama traja in traja.Lepo je, da sta znala iz vsega tega povlect samo vse dobro, mnogi to ne znamo…
In če vama obema to paše, potem so vprašanja, če sta normalna odvec, naša druzba pa je itak taka, da vedno pljuva, nori …zato se na njo ozirat je danes res zadnja stvar, ki jo moraš delat!
Forum je zaprt za komentiranje.