CELULIT!!!
ha, ha. tale manj žri. ne bo šlo tako na hitro. jem enkrat na dan, ker nimam za več, in to že nekaj mesecev, pa se mi ne pozna ne na kilah ne na kakšnem celulitu. masirat se je težko, je treba veliko volje. daj, poglej si forum o negi telesa, tega je tam kolikor hočeš. pri hrani pa glej, da si vneseš vse potrebne hranilne snovi. bla, bla, manj žri.
Tisto manj žri nič ne drži. Shujšala 4 kg, na celulitu se nič ne pozna. Zdaj sem na zaželeni teži brez stradanja. Za celulit pa mi je dve leti nazaj pomagalo sledeče: pij veliko vode, krema za celulit- od afrodite-nič posebnega- potem pa masaža s sislejevo rokavico, polivanje z mrzlo in toplo vodo, sploh če maš slabo prekrvavitev nog kot jaz, potem, ko se namažeš s kremo in zmasiraž, se zavij v prozorno folijo in si obleci kaj toplega. Pusti to dobre pol ure na sebi. To bi blo vse, sam delaj to vsaj vsak drugi dan. Men je takrat nucalo, zdaj bom pa morala spet ponoviti. Meni je hudo dat cca 80 jurjev za terapijo pri kozmetičarki, pa še ponovi se ti. No zdaj sem se pa razpisala, poskusi, stane malo, unčikuje pa lahko dobr.
Jaz ti priporočam niti ne manj žretja. Meni je pomagalo: čez dan sem normalno jedla, zvečer 12 km hitrega kolesarjenja, pri katerem sem spila cca. pol litra vode, po kolesarjenju nobene kalorične hrane samo sadje ali jogurt, občasno sem se namazala z Afroditino oz. Vichijevo kremo. To sem počela cca. 1 mesec 3 krat na teden in rezultat je bil res odličen, poleg tega da sem izgubila veliko celulita, sem tudi shujšala, pa še telo se mi je malo preoblikovalo v mišice. Po par mesecih ko sem vse skupaj opustila, pa se mi je ponovno spet nabrala maščoba in celulit.
Zdaj sem trenutno v fazi lenobe.
Potrebno je veliko dobre volje, pa veliko uspeha ti želim!
Lp, Sunny*
Forum je zaprt za komentiranje.