skrinjica želja…
…seveda nisem zlata ribica, pa na žalost tud čarobne palčke nimam, ne verjamem več v dedka mraza in božička, pa vendar mam svojo skrnijico želja…jo maš tud ti?
skrinjica želja,
igrajmo se mi vsi.
le kaj se skriva v njej?
zapri oči, povej!
baloni in igračke,
…………………….,
pravljica in pesem,
vsak se rad igra!
si upaš napisat tudi ti?
pa spusti mir na svetu, svet brez vojn, čist zrak…in podobno.
Pošlji oblikovano (05-10-04 09:14)
Jaz mislm da ma vsak skrinjico zelja…trenutno je v moji kar nekaj stvari..najprej da bi se dobro izteklo z enim velikim korakom ki ga imam pred sabo (ne pricakujem da bo slo vse tip top..ampak kksnih hudih kriz ne bi rada. ;)) Seveda je tle tud standardna zelja po ljubezni.Pa se nekaj zelja za vse okoli mene, da bi jim dobro slo..za nekoga zdravje…itd.
pravzaprav sem se spraševala o željah zato, ker bo kar nekaj mojih želj zdaj izpolnjenih, ….kar seveda pravilno sklepam na podlagi slišanih političnih obljub, ki so deževale z leve in desne, od zgoraj in od spodaj…ma skratka z vseh smeri…no, vsi so se mi zdeli zelooo iskreni in kot povrečno naivno volilno te(s)lo pač pričakujem, da svojih besed ne bodo snedli…pač plac mam v skrinji…
pa tud zato, ker enih pa res ni nič sram pri obelodanjanju velikih želja na TV…npr. ja, jest bi bil pa rad kulturni minister…al pa jest bi bil rad še naprej gospodarski minister, bi se žrtvoval, ker ta trenutek pač drugega pametnejšega desnica nima…al pa obelodanjanje na transparentih na mostu čez najbolj prometno cesto…npr. ja jest bi mel pa rad poslansko plačo…pa sem si mislila, da povrečni obiskovalec tega foruma ne bo imel večjih problemov zapisat kakšno pobožno željo, ki jo hrani zase na dnu skrinjice…jasno, spet se motim…
Forum je zaprt za komentiranje.