Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nove KT

nove KT

Vceraj sem brala v casopisu, da so prisle tudi v Slovenijo nove KT. Imena pa si nisem zapomnila, nekaj na Y (Yarin al nekej tacga).
A je mogoce katera od vas to poskusla???

Jaz sicer jemljem Diane-35 sem se pa ravno pred nekaj dnevi s svojo genikologinjo pogovarjala o teh novih tabletkah. Ona jih je zelo pohvalila, baje so zelo “blage”, poleg tega pa vsebujejo isto snov kot Diane-35, ki pripomore k lepi koži.

mene pa znaimajo neki kontracepcijski oblizi, ki naj bi se menda ze uvajali pri nas. ima katera ze kaksno izkusnjo? lep pozdrav

O obližih le berem v revijah, nekako se ne morem navdušiti nad njimi – pa izgleda da tudi druge punce ne.
Bi pa mogoče res poskusila te nove KT – sicer jemljem trenutno Femoden, ki so tudi ok, le pred menstruacijo si napihnjen, to pa tako al tako.

yarina so ja,in kaml jih bom sprobala,ker jst imam logest in ni kej preveč fino,ko se ti nabira voda v telesu-by the way se zrediš,zoprna sem,depresivna…ne bom več naštevala….skratka zamenjala jih bom.

OBLIŽ _ je bilo v soboto v viziti ( povedal so da nalimaš obliž ali na zadnjico, ali na ramo, ali na trebuh) da je zanesljiva zadevica, menjaš jo enkrat na teden, četrti teden pa ga nimaš nalepljenega – to je teden ko dobiš menstuacijo.

V glavnem zakaj se ne bom odločila zanj je pa dejstvo, da na leto nanese približno 40 000 sit (kar se mi zdi zelo veliko – glede na to da so KT brezplačne).

Vaše mnenje?

Jst grem v sredo po Yarino 🙂 Do zdej sm mela sicer Logest, s katerimi nisem imela težav, ampak velja sprobat nekaj za kar pravijo, da je “najboljše na trgu ta trenutek” 🙂

Se strinjam z Tino!

Obliz je baje 2800 sit in ne 40000 sit

40000 je za celo leto.

Tiste, ki si boste nabavile Yarina tabletke, ali boste sporočile, če so sedaj, ko so še nove za plačat, in koliko, ali so zastonj. Ko je Logest prišel ven je bil nekaj časa delno za plačat. Bi jih pa tudi jaz zamenjala.

Mi ve katera povedati sestavo teh novih tabletk? Bi bila zelo hvaležna! Če pa slučajno ve katera še e-stran o njej (jaz sem neki iskala pa nisem našla:-(), tnx!

Ni treba, sem že našla:-) Imajo nek nov hormon pa ga je za moje pojme kar veliko: drospirenon 3 mg in pa tudi več etinilestr. kot Logest. Mislite, da je res tako uredu?

Hormonske tablete so še vedno hormonske tablete pa konec! Tudi te bodo (glej sestavine) bolj ali manj negativno vplivale. Lp

V Oni piše: Drospireon je podoben naravnemu progesteronu, vendar kemično pomeni novo skupino progestagenov s povsem edinstvenimi lastnostmi. Ugodni učinki na telesno težo, kožo in na težave pred in med menstruacijo.
Po moje je za probat, slabše ne morejo biti, kot so ostale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close