Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dejmo kaj novega

dejmo kaj novega

Porkadus, berem, berem, pa je ze kar dolgcas. Zenske, alo, na plan z idejami. Spolne fantazije? Kaj je vasemu moskemu najbolj vsec? Cesa si zelite? Kaj pri Slovencih pogresate? Kaksen je vas sanjski moski? Sej je vse anonimno. Tudi moski – vabljeni!

Bravo aviv! Tudi jaz velikokrat predlagam kaj novega v postelji, pa dobim vedno isti odgovor – pusti se presenetiti… in to že kakšno leto ali več… Potem pa ženske modrujejo, kako naj ženi pomagam v kuhinji in še kaj… Kuhava enako veliko, njej je pač bolj všeč pečica kot postelja… Tudi sesam… otroke imam skoraj več kot ona, pa je vseeno malo prevečkrat utrujena…
No, dame – kaj pa ve pravite…. če pomagamo vedno postoriti po stanovanju, pa zvečer ostanemo brez… in ni problem v naši postavi… ampak v vaši glavi!!!

Jaz zelo rad sexam svojo,če ima na sebi sexi črne mrežaste nogavice in visoke zapeljive pete.To me neznansko privlači,pa tangice.Mogoče bova v prihodnosti vključila v igro še eno dobro bejbo in bo še bolj pestro.

Ha to se ni nic.Jaz pa seksam svojo zeno in mojo ljubico ter od ljubice ljubico.

Pa zadovoljiš vse te ženskice na enkrat?

imate zraven forum sex v mestu ,na katerem vam ne bo dolgčas
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close