Blaž !
Sedaj bo pa dovolj …..nehaj provocirat in žalit tukaj gor ( na tem ali katerem drugem forumu ) in daj…..sprazni se drugje in na drugačen način. Vsak ima pravico do svojega mnenja …tudi ti……samo, če mislit srat, seri na okolju prijazen način…
Obrni se…morda te ima vseeno kdo rad…
končno se je nekdo spomnil in odprl posebno temo z naslovom – Blaž!
speedy rula!
Blaž, ti si pa očitno tako zmešan, da se še sam ne zavedaš! Verjetno tvoji komentarji vrejo iz tebe samo zato, ker želiš skriti svoje poreklo. SIcer je pa vseeno, tudi če praviš, da nisi mešanec – toliko slabše za slovenske moške, ker na celotno populacijo mečeš slabo luč.
Še dobro, da niso vsi takšni kot ti, pa še dobro da nismo ženske take, da bi po tebi sodile vse ostale slovenske fante, tako kot ti po eni izjavi kogarkoli obsojaš potem celoten narod.
Groza.
Se strinjam z speedyam. Sem včeraj nekaj napisala čisto banalnega pa mi je rekel čefurka ciganska ali ne vem kaj. Ne vem zakaj imaš toliko sovraštva v sebi a veš kaj pravi pregovor bolj se boš maščeval z besedami proti drugemu več sovraštva boš ti nazaj dobil ne on ki ga pljuvaš on se bo hranil s tvojo jezo in na koncu boš ti izgubil tvoj sovražnik bo pa zmagovalec.speedy napisal:
> Sedaj bo pa dovolj …..nehaj provocirat in žalit tukaj gor (
> na tem ali katerem drugem forumu ) in daj…..sprazni se drugje
> in na drugačen način. Vsak ima pravico do svojega mnenja
> …tudi ti……samo, če mislit srat, seri na okolju prijazen
> način…
>
>
> Obrni se…morda te ima vseeno kdo rad…
To so vsi njegovi komentarji – kaj naj si človek misli, ko bere to, vsak odgovor na vsako temo je sovraštvo in obmetavanje z žaljivkami. Blaž, nekaj boš moral spremeniti ali pa se ne javljaj več na te forume, če se ne znaš kontrolirat!
Avtor: Blaž
Datum: 30-08-04 13:24
Je si i ti naš,marš izgini v svoj rezervat na jug in tam seri Južnjaške navade,cigo!
Datum: 23-09-04 13:04
…in jim ga potegneš izdajalka !!!!
Datum: 23-09-04 14:03
No,no samo mnenja o hrvatih že povejo vse glede tvojega stališča.Žalostno…presenetljivo za Slovenko ali pa tujko ,ki tu živi in tu ni zadovoljna.
Datum: 24-09-04 09:54
Naj te kakšen hrvatar obdela pa boš srečna.
Datum: 24-09-04 10:40
Če si Slovenka,bi drugače razmišljala o našem narodu in sveti naši zemlji!Razmisli malo.Se ti oproščam,ker sem bil nesramen ampak ,če si simpatizerka hrčkov.pojdi v njihovo državo živet in tam ostani.
Datum: 24-09-04 09:55
***** zarukana hrvaška!!!!
Datum: 24-09-04 09:59
Čim manj opravka z tem hinavskim narodom in ne posplošuj zadeve.To je sovražen narod,požrešen in samo,da jim obrneš hrbet,že udrihajo po tebi.
Datum: 23-09-04 11:14
Tako ukrepajo samo na divjem vzhodu in na hrvaškem.
Datum: 23-09-04 12:37
Na bruhanje mi gredo ta podla,idiotska ustaška pisanja.HRVATE V REZERVATE!!!Mater jim cigansko umazano.
Datum: 24-09-04 08:10
Hrvatica zakaj potem živiš v Sloveniji,če ti je matična hrvaška in ljudje tako zelo všeč?Si prepričana,da ni kakšen tvoj prednik Srb ali Slovenec?Če hočeš imeti svoje otroke hrvaške pojdi živeti in se pariti v hrvaško in ostani tam in tam trosi laži,da je 50%Slovencev mešanih.Sram naj te bo,da pišeš take šovinistično ustaške podle laži!Če živiš v Sloveniji sprejmi jezik,kulturo in ostale stvari za svoje in če ti ni všeč v Sloveniji,se odseli v hrvaško in tam bodi srečna in izživlaj tam svojo narodno pripadnost.
Datum: 24-09-04 09:41
Mrkim odlično in vse je res kar si napisal.POŠLJI TO NA HRVAŠKE FORUME IN ŠOVINISTKI hrvatici!!!Ne pustimo se SLOVENCI!!!
Datum: 27-09-04 08:14
Ti narobe rasla hrvatica izmeček kot si ti ne zasluži,da sploh hodi po Sloveniji.Čimprej izgini ven iz Slovenije in se preseli v tvoj carski jug.Eno delavno mesto bo prosto za enega slovenca in taka pokvarjenka kot si ti sodi za v umobolnico.In kaj si sploh delala tu v Sloveniji?Slab vtis!Pljunka nisi vredna STVOR neumni!!
Datum: 27-09-04 08:17
Še za v greznico nisi užitna rit čefurska!
Datum: 27-09-04 08:22
Tebe še v čredi hrvaškega goveda ne bi sprejeli.Zaveži že ta podli kretenski hrvaški jezik ti vsebina WC-ja.
Datum: 27-09-04 08:31
SMETI KAKRŠNIH SI TI HRVATICA NE RABIMO V SLOVENIJI!Poberi se v tvojo zarukano hrvaško in si ustvari dom v kakšni votlini,kamor sodiš.In tvoje izjave govori tam,ti BARBARKA podivjana!
Datum: 27-09-04 09:37
S kom vse hrvaška nima urejena meje?Z vsemi sosedi.Hrvatica ti si ustaško fašistično zlobno bitje.Zato se čimprej poberi iz lepe slovenije,ker se tvoj smrad hrvaški širi po celi Sloveniji!In ne vrni se nikoli in nikdar več!!!Bo eno delavno mesto prosto za slovenca-ko.
Datum: 27-09-04 10:00
Hrvatica je en spaček,ki laja same idiotske stvari,nesramno provocira-čisto hrvatom podobno.
Datum: 27-09-04 13:11
Hrvatice seveda znate samo goljufati,krasti,lagati,znate biti hinavski,požrešni,ritolizniki in prevaranti.Nič novega okrog hrvatov.Slovenec sem in ponosen sem na to,ti si pa čista neandertalka.Pljunka nisi vredna,da govoriš tako čez Slovenijo.Zakaj si pa živela tu?Naj te bo sram in ne zaslužiš imena človek.Pojdi čim dlje iz Slovenije!
Datum: 27-09-04 13:16
Jože poglej kaj je podlega pisala HRVATICA??!!
Datum: 27-09-04 13:17
Navadna šleva si!
Datum: 27-09-04 13:34
Komunistka šlevasta.Malo bolj beri poste od hrvatice kako nesramno in brutalno žali Slovenijo in Slovence.Jaz,ki sem se boril l.91 za Slovenijo,pa ne bom dovolil,da ena ciganska hrvatica takole brutalno in vse prej kot človeško govori čez Slovenijo in Slovence.Preberi malo potem pa govorori!
Datum: 27-09-04 13:48
Si najpametnejša ženska na Balkanu.Seveda saj si hrvatica.
Datum: 27-09-04 13:57
S teboj nimam besed,ker si saj veš kaj,kdo in od kod!
Datum: 27-09-04 14:10
Hrvatica pojdi ti raje spraševat hrvate do kje sega Slovenija in kje je bila leta 91 meja v Piranskem zalivu!Za vaš divji primitivni balkan me popolnoma nič ne briga!
Datum: 27-09-04 14:18
Kaj sem te vprašal:DO KJE JE SEGALA SLOVENIJA LETA 91 in naj ti JAZ povem,da je bil Piranski Zaliv ves Slovenski!Če so vse hrvatice takega negativnega karakterja potem je to katastrofa.
Datum: 27-09-04 14:28
Kaj se šopiriš šovinistka(U)?Ti boš mene spraševala,podn,ej.Rad bi videl tvoj nacionalistični hrvaški obraz:Po moje bi se zgrozil in zajokal.
Datum: 27-09-04 14:36
Ali veš da bi morala SLOVENIJA segati do NOVI GRADA,meja pa teči po reki Mirni.Ne odhajaj v druge teme in zopet lažeš ,da Slovenke hodijo v tujino po tuje moške.Zopet ena tvojih hrvaških laži in zavajanj.
Datum: 27-09-04 14:58
Ne laži hrvatica.Ne sprenevedaj se po hrvaško,to pomeni hinavsko in absurdno.Raje žali in kritiziraj tvoje sonarodnjaje,ki se tako necivilizirano in nenormalno ter brutalno obnašajo:nasilni hr.ribiči,policisti,nesramni politiki,negostoljubnost Istranov…Sramuj se in kdor je divji ostane divji!
Datum: 28-09-04 07:12
Hvala enako,zate pa velja,da se nižje kot si se spuščala v tvojih neresničnih brutalno žaljivih izjavah,ne moreš spustiti.Ne delaj se sedaj lepo in uvidevno,ti si prva začela pisati nesramne žaljivke o Sloveniji in Slovencih.Zato o tebi mislim vse prej kot potitivno in to je žalostno saj mi navadni državljani nismo krivi za nastalo situacijo.Zato se ne delaj in sprenevedaj kdo je izpadel po tvoje”nizko”.
Datum: 24-09-04 10:50
Super povedano,pomivanje posode ni samo žensko delo.Hrvaški moški ukažejo svojim ženam”Idi i operi sudove brzo!”Primitivno zaostalo.Pa ga mora žena ubogati,če pa ne, pa sledijo batine.
Datum: 27-09-04 09:49
ČEFURKA CIGANSKA ZAPRI TISTI PASJI ČEFURSKI GOBEC!!!
…huda, ima pravico izražat svoje mnenje….jst sem se oglasila, ker me je osebno žalil in to ne samo enkrat…zato pa mu nisem dala najmanjšega povoda…
Vsak lahko pove, kaj misli…hvala bogu , da vsi v isti rog ne tulimo….tudi jaz imam strupen jezik…..toda vedno, res vedno poizkušam napisati tako, da nikogar osebno ne zalim…in vedno sem pod istim nickom…ne skrivam se za drugimi imeni..in kadarkoli se lahko z komerkoli srečam….ne bo mi nerodno…
HUDA, se pravi on lahko zali vse po spisku in to je OK, ker on pac samo izraza svoje misljenje; tako ali drugace;
ko ima nekdo dovolj njegovih neprimernih besed, potem se pa njega zali, to pa ni OK? Ali kako?
Menim, da je speedy prav naredila, ker njegovi komentarji vcasih resnicno niso na temo, ki je postavljena, ampak kar nekaj v tri dni, samo da zali! Vsi ostali imamo tudi svoje misljenje, pa ga ne izrazamo na tak neprimeren nacin, ker je forum narejen zato, da se pogovarjamo, si pomagamo, svetujemo, opravljamo 🙂 in se vse kaj drugega, kot pa to, da se zalimo!
Sicer dvomim, ampak mogoce se bo pa fant zamislil.
Delam kar hočem,sem brezposeln in visim na forumu.No v grobih besedah sem pretiraval in sorry.Gospodična ali gospa hrvatica naj pa kar še žali in kritizira Slovence in Slovenijo.Piše take neresnične izjave in naj jo bo sram.Njene kritike in provokacije na račun Slovenije pa boste še nagradili in pohvalili.Poden .
Naslov te teme je Blaž in nič drugega, nobena hrvatica ali kaj že; sem prebrala vse izjave, tako njene kot tvoje (pa verjetno tudi kdo drug) pa ti v zmerjanju ne seže do kolen. Poleg tega, sem pobrala tvoje odgovore z vseh tem, ki so bile odprte zadnje dni in kjer si se ti oglašal! SI pisal take izjave tudi na temi “sanjski moški”, ki nima nobene veze z nikarsno hrvatico.
Blaž, če si z opravičilom mislil resno, potem pričakujem, da se bodo spremenile Tvoje izjave. V tej zadnji pošti ponovno iščeš odgovorne za svoje izjave zunaj sebe, tako da lahko o resnosti Tvojega posipavanja s pepelom podvomim. To, da si brezposeln, Te še ne opravičuje, da si jezen na celi svet in da jezo izražaš na neprimeren (in vulgaren) način. Raje jo vloži v iskanje službe. LP, MŽ.
Blaž!
Ali si ti prišel iz divjine ali kaj? Kako lahko živiš s toliko sovraštva v sebi? Če si brez službe stopi v knjižnico in vzemi v roke knjigo Moč pozitivnega mišljenja ali Kako si pridobiš prijatelje- avtor Dale Carnegie. Če boš to prebral, se boš močno zamislil nad seboj. Nočem te učiti, le svetujem in to dobro namerno.
Sicer ne vem, zakaj se v tej temi gre, ampak sem ze zasledila, da tu tudi nastopajo posamezniki, ki so izredno nekulturni in s svojim mnenjem zelo odstopajo, so celo zaljivi. Vcasih bi rekla, da gre res za kaksnega mladega, nevzgojenega mulca ali mulo, prosim lepo, mladi imate svoj forum in se tam sproscajte. V nasi druzbi niste zazeleni in prosim lepo – adijo. Je pa med vami na tem forumu nekaj izredno prijetnih ‘sogovornikov in sogovornic’, take rabimo. Pa brez zamere.
Forum je zaprt za komentiranje.