Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZDRAVNIKOVO NADLEGOVANJE

ZDRAVNIKOVO NADLEGOVANJE

A ma katera izkušnjo? Jaz sem pred kratkim naletela na dokaj neprofesionalno obnašanje svojega zdravnika, pa me zanima, kako ste ve odreagirale v takem primeru. Stara sem 19let, on pa srednjih let, bi rekla tam okrog 40. Sem bla šokirana, ampak si nisem upala nič naredit.

Nisi upala?

Boš pa anslednjič, Moraš se znat postavit zase, dekle. Vsekakor pa menjaj zdravnika, čimprej.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj naslednjič?! Na tvojem mestu bi zamenjala zdravnika.

Pa ne pozabi napisat na zdravniško zbornico prijave, lahko anonimne. Več takih prijav, kot bojo imeli, več dokazov bo.

Mislil sem, če se ji bo še kdaj naslednjič kaj takega zgodilo. Pri kom drugem.

Obvezno napiši prijavo! Najbrž nisi prva in če so dobili še kakšno prijavo (upam!), bodo ukrepali.

Kaj pa smatraš za neprofesionalno?

Kaj ti je pa naredil, da ti smatraš pod “nadlegovanje”? Močno dvomim, da bo doktor medicine postavil na kocko svojo kariero zaradi 19-letnice. Pa brez zamere!!!

Hm. Precej primitivno razmišljanje. Češ, zdravniki pač niso takšni, smrklja si nekaj izmišlja..

Kaj pa če je res? Se recimo spomniš tistega primera iz Kopra?

Ja, zelo primitivno Spider, res…
Nočem reči, da se to ne more zgodit, idioti in izkoriščevalci so na vsakem koraku. Tudi v medicini!!! Žal. Mislim pa, da v veliko manjši meri, kot v ostalih poklicih.
Že sam študij, način mišljenja in samega življenja, da ne govorim o statusu v družbi ti da dovolj mislit, da zdravniki niso to, kar so, da se lahko izživljajo in dajejo duška. Pa še enkrat poudarjam: obstajajo izjeme!!!
Pa še nekaj bi dodala: Zala, če se ti je to res zgodilo, tale forum ni ravno primerno mesto za reševanje takih zadev. Za to obstajajo državni organi in mesta, kjer se nemudoma ukrepa, ne pa da debatiranje na ženskem čveku! lepo vas prosim!

No sedaj pa le s kritikami na dan!

Hvala, zdravnika sem že zamenjala, zanimalo me je le, kolikim se je to še zgodilo in ostalo prikrito. O prijavi tudi razmišljam. Kaj se je dogajalo pa ne bi opisovala in na ta način dokazovala, kako niso vsi zdravniki to, kar (vsaj nekaterim) izgledajo. No, tudi meni so prej..

Prijaviti bi ga morala takoj,ne se ustrašit.Kaj pa ti je delal?

Mene tud zanima kaj ti je naredil, da smatraš za nadlegovanje?

Me pa preseneča, s kakšno lahkoto svetujete punci da ga prijavi, (brez dokazov) četudi nam punca noče napisat, kaj se je sploh dogajalo. Če bo punca toliko napisala tudi v prijavi si bo zabila avtogol.

Prav zarati takih skrivnosti prav dvomim, da se je kaj neobičajnega dogajalo. Zdravnik ji po moje ni všeč, ker je prestar zanjo. Sem prepričan, da če bi bil dosti mlajši in lušten, da jo taka dejanja ne bi prav nič motila.

Punco samo zanima, če se je še kateri drugi zgodilo, da bi jo kakšen zdravnik nadlegoval. Ni neek potrebe, da bi zdaj nam tu opisovala, kaj s eje dogajalo, ker bi se nekateri le naslajali in dajali neokusne pripombe. Če ga bo prijavila, bo noter že morala napisati, kaj je bilo.

OŽENI SE Z NJIM!

Nadlegovanje je zlo širok in rastegljiv pojem, ki tudi ni odvisen od samega dejanja marveč tudi od osebe, kdo nadleguje.
Naprimer če boš ti eni piccki rekel, če gre fukat s tabo bo to nadlegovanje, če pa bo kateri drug fant (lepši frajer ali pa bolj baraba) to isto rekel isti punci, pa to ne bo nadlegovanje ampak mu bo kar takoj dala, pa še počaščena bo.

Težko bo katera odgovorila na vprašanje, če se ji je že kaj podobnega zgodilo, če ne ve kaj. Po moje je to bolj pomemben podatek kot pa zdravnikova leta.
Sicer pa zakaj sprašuje samo ženske? A moški ne more bit nadlegovan?

še eden ko te sprašuje kaj je zate nadlegovanje. pa napiši, saj je itak anonimno. vrži nam kost, pa jo bomo oglodali in presodili kaj je za napravit.

Ja odvisno kakšna je bila situacija. Je pa res, da ženske moški pač nadlegujejo, če so jim všeč. Kaj bi razmišljala o prijavi, če bi te nadlegoval serviser pralnih strojev ali bi mu zabrusila kar mu gre? Jaz ne vidim razlike med nadlegovanjem zdravnika, parketarja, električarja.. Drugo je kadar si ne upaš upreti moškemu nadlegovanju, ker se bojiš posledic, če te npr. nadleguje direktor v tvoji firmi…Takrat je to izkoriščanje položaja.

Meni pa stalno ena mezika ko me sreca.Ali je to tudi spolno nadlegovanje da jo prijavim.

Kurec24sm, ni! Samo solzne oči dobi, ker ji je hudo, ker si tak.

Kaj pa je to “DOKAJ NEPROFESIONALNO OBNAŠANJE ZDRAVNIKA” ?
To je lahko zelo relativno. Če si že spravila to zadevo na forum, potem bolj konkretno povej: Te je mogoče šlatal za vulvo, ali jo predolgo ogledoval, ali ovohaval ali kaj ???

Majda kaki te sem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close