ZDRAVNIKOVO NADLEGOVANJE
Ja, zelo primitivno Spider, res…
Nočem reči, da se to ne more zgodit, idioti in izkoriščevalci so na vsakem koraku. Tudi v medicini!!! Žal. Mislim pa, da v veliko manjši meri, kot v ostalih poklicih.
Že sam študij, način mišljenja in samega življenja, da ne govorim o statusu v družbi ti da dovolj mislit, da zdravniki niso to, kar so, da se lahko izživljajo in dajejo duška. Pa še enkrat poudarjam: obstajajo izjeme!!!
Pa še nekaj bi dodala: Zala, če se ti je to res zgodilo, tale forum ni ravno primerno mesto za reševanje takih zadev. Za to obstajajo državni organi in mesta, kjer se nemudoma ukrepa, ne pa da debatiranje na ženskem čveku! lepo vas prosim!
No sedaj pa le s kritikami na dan!
Mene tud zanima kaj ti je naredil, da smatraš za nadlegovanje?
Me pa preseneča, s kakšno lahkoto svetujete punci da ga prijavi, (brez dokazov) četudi nam punca noče napisat, kaj se je sploh dogajalo. Če bo punca toliko napisala tudi v prijavi si bo zabila avtogol.
Prav zarati takih skrivnosti prav dvomim, da se je kaj neobičajnega dogajalo. Zdravnik ji po moje ni všeč, ker je prestar zanjo. Sem prepričan, da če bi bil dosti mlajši in lušten, da jo taka dejanja ne bi prav nič motila.
Punco samo zanima, če se je še kateri drugi zgodilo, da bi jo kakšen zdravnik nadlegoval. Ni neek potrebe, da bi zdaj nam tu opisovala, kaj s eje dogajalo, ker bi se nekateri le naslajali in dajali neokusne pripombe. Če ga bo prijavila, bo noter že morala napisati, kaj je bilo.
Nadlegovanje je zlo širok in rastegljiv pojem, ki tudi ni odvisen od samega dejanja marveč tudi od osebe, kdo nadleguje.
Naprimer če boš ti eni piccki rekel, če gre fukat s tabo bo to nadlegovanje, če pa bo kateri drug fant (lepši frajer ali pa bolj baraba) to isto rekel isti punci, pa to ne bo nadlegovanje ampak mu bo kar takoj dala, pa še počaščena bo.
Težko bo katera odgovorila na vprašanje, če se ji je že kaj podobnega zgodilo, če ne ve kaj. Po moje je to bolj pomemben podatek kot pa zdravnikova leta.
Sicer pa zakaj sprašuje samo ženske? A moški ne more bit nadlegovan?
Ja odvisno kakšna je bila situacija. Je pa res, da ženske moški pač nadlegujejo, če so jim všeč. Kaj bi razmišljala o prijavi, če bi te nadlegoval serviser pralnih strojev ali bi mu zabrusila kar mu gre? Jaz ne vidim razlike med nadlegovanjem zdravnika, parketarja, električarja.. Drugo je kadar si ne upaš upreti moškemu nadlegovanju, ker se bojiš posledic, če te npr. nadleguje direktor v tvoji firmi…Takrat je to izkoriščanje položaja.
Forum je zaprt za komentiranje.