Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tetovaža

Tetovaža

Zadnjič ste govorili o tatujih in bila je tel.št.od Harija, toda napačna.Ali ima kdo pravo številko?

Dobro premisli predmno boš si dala tatou na sebe. Menj seda zelo žal!

Men pa ni, pa ga mam že 8 let 🙂 Odvisno kak karakter si, ampak to je treba takrat dobro premislit. Ni to ponavadi za take ženske, ko bi enkrat kr neki mele, ker je taka moda, pol bi pa kr neki drugega, pa eh…

Sicer pa… a on še sploh tetovira?

Mislim, da bi morala bit ta cifra prava: 02 2511973

Ti pa iz prve roke povem, da moras biti zelo vztrajna, ker mu telefon skoz zvoni in res nima cajta na telefonu cepet, medtem ko tetovira druge stranke…

Priporocam ti, da gres kar osebno k njemu in se zmenis za termin in motiv. Vsak dan tocno ob 10 ali ob 16 uri bodi pred vrati in pozvoni! Ce si bos tetovirala manjsi motiv bos cez kak mesec ali dva narocena popoldan (ob 16), ce pa kaj vecjega pa zjutraj… Ko bos pa ze pri njemu, lahko obcudujes tudi ful dobre slike, ki jih je sam narisal in krasijo njegove stene!

Pa veliko srece!;)

Ta gospod ima očitno preveč denarja in dela, tak da mu milo rečeno dol visi za stranke.
Ne se tak poniževat, da ga boš prosla, če mu lahko mastno plačaš za en mali tatu.
Meni se je zamero in sem se odpelala v Čakovec na Hrvaško po prekrasen tatu, ki mi ga je gospod naredil en teden po mojem klicu. Cena je pa tudi bila neprimerno manjša glede na njihov standard.
HARI SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hari je pa že v redu 🙂 On ej umetnik, pravzaprav je slikar in oni so pač včasih mal čudni… In verjetno noče kar vsakega tetovirat, ker mogoče takoj vidi, komu bo žal pa komu ne. Oz. ne vem, zakaj te ni hotel, ali pa je imel preveč dela. Ker itak da ima veliko dela, pa na hitro se ne da tu nič naredit, itak je važna kvaliteta ne pa kvantiteta. Nisem še od nikogar slišala, da bi bil Hari slab tattoator. Itak pa da bo dal prednost tistim z večjimi tattooji, ker mu to dvigne ugled, ne pa neki majhni brezvezni… Sej nč ne rečem, js mam tud en mali brezvezen tattoo, sam on je pač umetnik in hoče nekaj ustvarit,in mu pač one male packice pa neke neizvirne ideje (kaki kitajski znakci, pa one stvari, ko jih nosijo na hrbtu, ko majo itak vse enako… brezveze) ne predstavljajo nobenga izziva. Sicer pa imaš v Sloveniji že kar ene par dobrih. V Celju, v Velenju, v Trbovljah, v Ljubljani… In kater od teh manj znanih, ko še nima toliko dela, ti bo po mojem z veseljem naredil tud kak mali tattoo, sam da bo dobil kaj za delat.

Sue, imaš mogoče naslov, da mu pridem pred vrata 🙂

Hvala

Hari je najboljši! Upam, da znaš uporabljat internet! V prejšnih sporočilih imaš njegov ime in priimek, s pomočjo tega lahko poiščeš naslov in potem se ti prikaže še karta Maribora in bo šlo. Malo iznajdlijovosti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close