Najdi forum

EDITH

Kaj delas tako zgodaj na netu? Vsakdan ob isti uri 🙂

heheh… nocno bitje sem! ker pa se studiram, sem se naučila tako, da zelo malo spim 😉 v bistvu ponoči sem na netu in prevajam.. študiram prevajalstvo namreč 🙂

kaj pa ti počneš?? ne moreš spati? 🙂

Ja,zelo malo spim,glede na to,kaj vse sem dala cez v zadnjem mesecu pa se malo cez.Sej ves,da vse sloni na psihicnem delu,pri meni je se vedno tako.Sej si verjetno prebrala kaj se mi je zgodilo,ne? Groza! Se danes ne morem verjeti…No ja,kaj hocemo,zivljenje tece naprej.

Kako ti gre pa kaj studij,kaj prevajas?

Študij je letos malo zastal… škoda. Naredila sem 12 izpitov, manjka mi jih še 5. Če ne drugo, bom letos malo bolj “free”. Eh… edino doma niso bili preveč zadovoljni. Drugače prevajam neko italijansko turistično brošuro o Amalfiju v angleščino.. kar zajeba.na stvar 🙂

Ja.. prebrala sem, kar se ti je zgodilo in menim, da je grozno, no. Ne vem, kaj bi naredila v tvojem primeru. Kaj si naredila sedaj s tvojim fantom? SI ga pustila ali kaj…?

Kakorkoli že… lepo se imej in uživaj v lepem vremenu (dokler bo še tako!)

Ja,kaj naj bi pa naredila?! Sej si verjetno prebrala kako se je vse zgodilo,pac sem izgubila zaupanje v njega in sem vedela,da tako pac ne bo slo vec naprej! Zajela sapo,povedala kar mi je lezalo in sem sla.Bilo je tezko,ampak najhuje je sedaj za mano.Vem,da bo tezko,ampak…Bo ze,saj smo zadosti optimisticni.

Kako pa kaj ti? Uzivas v vremenu? Hodis kam? Lepo se imej.

sokirana, kako kaj tvoje pocutje?

poln idej,hvala na vprasanju,se kar drzim,saj gre.Je hudo,obenem sem pa srecna,da je vse za mano! Za pobiranje je pa tudi velik korak,ampak za to je potreben cas.Mislim,da bo slo 🙂

Si spet pokoncu? Ne mores spati?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close