sms
Včeraj sva s fantom gledala tv. Vzel je moj telefon in začel brskati po njem, kar tako brez dovoljenja. Pa sem tudi jaz vzela njegov telefon in našla v njemu en sumljiv sms. Vzel mi je telefon in ko sem ga vprašala kdo hudiča je Fatimirka, ki mu je poslala sms je totalno ponorel, da kaj pa to mene briga in jezen odšel domov. Nikakršen pogovor z njim ni bil več možen.
Le kaj naj si mislim o tem?
lucy najprej preberi tudi on je njej brez dovoljenja vzel telefon zakaj ga ona tudi njemu potem nebi.
Zakaj je potem tako odvihral mogoče slaba vest z njegove strani. (pa ni nujno da je tukaj spet varanje na prvem mestu)Ne bodi vsivljiva ampak ga normalno vprašaj čisto nepričakovano zakaj je tako odvihral.
Kako me to spominja na mojo zgodbo,
že samo ime – kot si ga napisala Fatimirka pove, da nekaj skriva?
No konec moje zgodbe – varal me je.
Pa še za lucy – če je on vzel njen telefon ima tudi ona pravico njegovega!
Sicer pa si midva s sedanjim, en drugemu odpirava tudi pošto, včasih zamenjava GSMe pa veš zakaj – ker noben nič ne skriva in ne taji! Seveda pa nismo vsi enaki in enakega mišljenja.
LP
dobila sta kar sta iskala, z ozirom da je tvoj fant se zlo neumen…si upa brskat po tojem phonu, kaj je mislu, da se ti njegovga pol ne bos dotikala ne bos smela al kaj in le kaj je ta fatimirka,ja naj ti pojasni, ker ce ti ne bo, se bojim da je bolje da rata ta fant zgodovina, ker ce bi bila stvar nedolzna, bi ti pustu ob phonu uzivat dalje, ali bi ti lepo razlozu-nalozu, tko pa je popizdil in sel, ker je bil sam nase jezen, da je tak trot in si ga dobila…
šela , delno imaš prav, da če nicesar ne skrivamo, zakaj potem ne bi brali ali delili vsega z partnerjem…to je res.
Pomisli pa malo na to, da so vcasih zadeve cist nedolzne, zate, ko pa bi to bral ali videl, slisal,tvoj partner, se njemu to ne bi zdelo tako, vcasih je dovolj ze beseda, ki tebi ne pomeni nic, njemu pa dela nemir, ali se kaj hujsega.Pa je tukaj lahko se tak dobr odnos, se tko velik zaupanja…So pac stvari v zivljenju, katere pa res ne delis niti z partnerjem, pa ne da bi kaj skrival, ampak pač tako je, osebno je , tvoje.
Forum je zaprt za komentiranje.