Najdi forum

H&M

v soboto sem bla v H&M v grazu pa sploh niso imeli nove kolekcije za zimo. same stare stvari. ali katrea ve, kdaj dobijo nove cunje in ali je tako tudi v celovcu?? za moske je pa ze nova kolkecija.

lp

Po mojih izkušnjah je v H&M trgovinah ponudba kakor naletiš. Včasih full stvari, drugič spet manj. Na njihovem web pejdžu so podatki, v kateri trgovini se dobi katere znamke, sicer pa si prepuščen naključju glede izbire…

Aja – zakaj v Graz, če je v Mb trgovina, ki je zaradi menjave menda celo cenejša?

LP

mene pa zanima, ali kdo ve, kdaj naj bi H&M odprli v Ljubljani v BTC. Menda naj bi ga kmalu, že jeseni.

15.10,Citypark.

Lali, ne bodi smešna – menda ne misliš, da bodo Ljubljančani hodili v Maribor po nakupih! Pa čeprav je tam nekaj, kar oni še nimajo. Je pa ja bolj nobel Graz.

Moja sodelavka je pa šla, po nakupih iz Ljubljane v Maribor v H&M:) Za hčero je dobila stvari, pa zase en pulover, sicer pa pravi, da imajo precej slabo izbiro oblačil št. 46. To je najbrž v skladu z njihovo odločitvijo, da v Sloveniji ne bodo prodajali kolekcij za večje številke. Škoda.

V soboto je bilo v MB ogromno ljubljancanov in vsi so drveli v H&M. Tolk je nobel, ja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close