BI SE MU ODPOVEDALI?
Ja itak da ne. Bi sicer raje videla če ne bi bil, ampak to je njegov lajf, lahko se odloča kot hoče(ko je že dovolj star seveda). Če je nekdo gej, se lahko poroči, ima otroke, enkrat bo prišlo vse na dan in potem boli še bolj kot če bi priznal pravočasno, ker je še več ljudi izdanih in razočaranih. Vsak naj bo kar hoče biti, samo ne maram da me ni kdo kaj vsiljuje.
Nikakor ne … če si gej imaš že itak to smolo da boš vedno kje naletel na ljudi ki te bodo odklanjali samo zaradi spolne usmerjenosti – zato je pomembno da imaš podporo vsaj v družini
če bi imela otroka in bi se ta odločil da je gej ….. bi pa vsekakor zahtevala od njega naj se glede tega področja pozanima … pa glede možnih okužb z SPB tudi! bolje vedeti prej kot prepozno
Hvala na komplimentu!No naj ti povem da ni ravno tako!Starši se odpovedujejo otrokom(pa ni droga,pa ni kriminal)srečujem se z tem in najlažje je reči “normalno da ne” dokler nisi v takšni situaciji.Občudujem starše,ki so ob svojemu otroku neglede kakšen se rodi kaj postane…..žal je tudi veliko takih,ki dajo na svoj ugled in zanj so pripravljeni žrtvovati lastnega otroka.Škoda,da ne vidiš dalje od nosa.
Pa lep dan
ne bi se mu odpovedala zaradi tega, ne bi bila pa glih srečna in bi težko sprejela njegovega partnerja, ma v bistvu bi mi bilo grozno in bi se verjetno spraševala, če sam jaz kaj naredila narobe oz. zakaj ga je bog tako kaznoval
sicer pa ko nekateri pišete, da se nikoli ne bi odpovedali svojemu otroku- kaj pa če bi bil pedofil, posiljevalec al kaj podobnega, ali bi vas pretepal, če bi bili stari ali bolni in odvisni od njega….
tud ljubezen do otroka (ko zraste seveda, ne govorim o mulčkih) ima verjetno svoje meje
Venuss, če bi bil moj otrok, kaj od zgoraj naštetega, bi ocenila vsako stvar posebej. Tako, da ne morem reči, kaj bi storila, odvisno je od mnogih dejavnikov. Bi se pa potrudila, da bi razmislila in se odločila za ukrepanje, ki bi bilo njemu v dobro, ne meni. Npr. ene mame oz. žene ne bi priznale, da je njihov sin oz. mož posiljevalec, morilec,… Bojijo se za svoj ugled, sinu oz. možu pa na tak način samo škodijo.
Potrebno je veliko ljubezni in pomoč strokovnjakov.
Seveda pa je to teorija, mogoče bi v praksi ravnala drugače.
Venusss napisal:
> sicer pa ko nekateri pišete, da se nikoli ne bi odpovedali
> svojemu otroku- kaj pa če bi bil pedofil, posiljevalec al kaj
> podobnega, ali bi vas pretepal, če bi bili stari ali bolni in
> odvisni od njega….
Venus to je hipoteticno vprasanje.Ce cebula ne bi imela spredaj ce bi bila bula,ampak zdaj pa je cebula.Tarantela ti pa bodi brez skrbi da vidim dalje od nosa.Vprasanje je bi bilo ce bi se odpovedali VASEMU otroku.No sicer pa tudi jaz poznam mater ki se je odpovedala svoji hceri na racun drugega moskega.
Forum je zaprt za komentiranje.