Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Forum – zanima me…

Forum – zanima me…

Tisti, ke ste na forumu več časa me zanima kdaj najdete čas, a imate v službi toliko časa? Jaz imam običajno polno dela se pa kdaj zgodi, da je zatišje. Zvečer pa opažam, da je na forumih manj folka.
Pa še to me zanima ali vaši partnerji/partnerice vedo kaj pišete na forum in kakšen je vaš nick? Moj ve, nima nič proti. Če se mu da tudi prebere, običajno pa ne.

Spotoma, ko mi zapaše malo čvekanja skočim in pogledam na to in ono stran, tudi na te forume… sem doma na porodniškem.
Partner pozna moj nick in nič ne skrivam pred njim. Če bere? Ne vem. Mislim, da nima časa.

Pri meni je enaka situacija , kot pri Jali. Razen tega, da moj ne bere , ker je totalno anti- računalniški tip.

Samo med službo, doma nimam interneta. Pa še to le občasno, kolikor dovoljuje delo.
Po navadi med malico ali pri kavi malo za sprostitev, saj je veliko odgovorov zanimivih in včasih s polno mero humorja.
Žena ne ve da se občasno javim; če bi vedela kdo je avtor določenih izjav (ki so večino resnične), bi bil hudič….

Vecinoma sm na forumih v sluzbi..ce je guzva pac ne. Nimam partnerja da bi vedel da pisem..prijatelji in prijateljice vejo in vejo tud nick.

Vzel sem forumski dopust 😉

Največ časa imam v službi, doma nikol, ker mi je modem crknu.
Za nick pa noben ne ve, ker je vsak dan drug:=))

Če v službi ni preveč dela pol mal posurfam, včasih doma če nimam kej delat…po intervalih pač 🙂

Jaz pa delam zmeraj ponoči in zato imam veliko prostega časa 🙂 Ali sem na forumu, ali spim 😛

Večinoma v službi,če je le čas.

V SLUŽBI, KO PRINTAM
OZIROMA MINUTKO MED DVEMA RALIČNIMA NALOGAMA!

samo doma, ve da pišem , pa ne bere

Doma, ve da pišem in mislim da je precej firbčen…večkrat vpraša za kaj se gre….pa mislim da ne bere, če ne bi že kaj rekel….

Doma, zvečer, malo za oddih; pogledam, pa kaj neumnega pripomnim. 🙂 Se ne skrivam, ponavadi pustim stran kar odprto, kadar grem od računalnika. Tudi ne vem, zakaj bi se. ? Mislim pa, da moj tega ne bere, ker ga prav malo brigajo pogovori o vrstah vložkov in praženem krompirju.

Kadar utegnem, ve da visim na forumu, nika ne pozna in tudi jaz ne njegovega pa vem da včasih kaj komentira, misli pa si da preveč visim na netu in forumu, pa kwa!

Samo doma – ker sem “svobodnjakinja” in tudi delam doma. Največkrat po polnoči.

In kje ste v službi oz. kaj npr. delate? Imate vse oz. vsi delo v pisarni ali kaj? Ma vam je lepo.

Čao

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close