Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pregled za službo

Pregled za službo

Kako poteka zdravniški pregled za službo?

Vzamejo ti kri, urin, pregledajo vid, EKG…kot na sistematskem pregledu v OŠ in srednji soli.

Slikajo pljuča.

Sory ker “skacem” v to temo – a mi lahko kdo pove kako pa poteka oz.kaj naredijo na zdr.pregledu za studente (v Rozni dolini). Hvala!

Ja, to mene tudi čaka, pa sem kar malo živčna.Se je treba popolnoma slečt? So zdravniki ponavadi moški? kakšne so vaše izkušnje, punce?

Ja kaj pa skrivate punce, da se bojite zdravniškega pregleda? Ponavadi se ga bojijo alkoholiki in mamilaši. Bodite vesele, da vas zastonj pregledajo (vsaj študente) saj se na teh pregledih večkrat odkrijejo kakšne bolezni, ki jih lahko pravi čas začnejo zdraviti. Mogoče bomo čez nekaj let že vsak pregled morali plačati.

Slečit se je treba do golega,potem pa te zdravnik s gumijastimi rokavicami ginekološko pregleda,temeljito pretipa,če si res sposobna za delo.Po približno 1 uri se oblečeš in greš.

Ni panike, samo dolgcas. Vzamejo kri, urin, izpolnis en vprasalnik o prehranjevalnih navadah in telesni aktivnosti, stehtajo te, pregledajo telesno drzo in to je to. Pa jaz sem imela zdravnico.

No, to je bil seveda odgovor za pregled na faksu:)

Majamm, jaz sem ga opravila lani in poleg tega, kar si naštela, ti pogledajo še zobe. V bistvu je res samo en velik dolgčas, trajalo je približno 3 ure!

Najlepša hvala. Očitno tukaj ni mogoče dobiti resnega odgovora.

Rebeka, če nisi postavila resnega odgovora, ne moreš dobiti resnega vprašanja.

“Se je treba popolnoma sleči?” Ali misliš, da greš k ginekolgu? Ponavadi, če se moraš ze sleči, ostaneš v spodnjem perilu (edino če ti naredijo EGK, se moras sleči gor popolnoma).

“So ponavadi moški?” Kakšna pa je razlika, če je zdr. moški ali ženska? A raje vidiš, da je zdr. ženska, pa da je totalno neprofesionalna?

Po mojem je večina forumašev/ic ni vzelo resno tvoje odg. (z mano vred).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close