Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek H&M Celovec/Beljak

H&M Celovec/Beljak

A mi lahko kdo prosim pomaga in mi pove, kje imajo večjo izbiro oblek za odrasle v H&M:
1. V Beljaku
2. V Celovcu v centru
3. V Celovcu v Sudparku??
Lp,
Katjaa

V Celovcu v centru imajo kr veliko izbiro..v Beljaku majo v kleti vec mladostniskih oblacil…al za mlade odrasle al kako bi se clovk izrazil..kavbojke in to. V Celvcu v Sudparku pa se nism bla.

A so taki centri odprti tudi v nedeljo (tako kot pri nas)? Zanima me predvsem Celovec.

Hvala!

Ne da bi jaz vedla..mislm da so v soboto odprti do petih, nekatere trgovino do sestih…ob nedeljah pa mislm da je vse zaprto.

Rubyfruit.
A mogoče veš, če imajo že jesensko/zimsko robo? Kakšne zimske plašče?
Ali katera ve kje je ta Sudpark v Celovcu??

Ne nazalost nc ne wem…pred ene 3 tedni so mel samo prehodno in ne prov zimskih stvari. (vir : prijateljica ;))
Prosim porocaj ce bos sla kaj kej majo.

Lp.

Kakršen naval in povpraševanje je po H&M (preveri forum starši staršem)bo letos cela SlO oblečena v njihove cunje. Kmalu bomo v svetu prepoznani kot kloni iz H&M.

Samo se mi zdi, da bolj nakupujejo v h&m mamice za svoje otročke, kot zase;-)

Jaz ze kksnih 6 let kupujem v H&M; delno zato ker so mel prvi dovolj dolge hlace zame in na puloverjih dovolj dolge rokave.
Res je da majo tud za otroke ful luskane stvari..sam men tega se ni treba kupovat. 🙂
No sj od oktobra nej bi bil H&M tud v BTC-ju…al mam jaz napacne informacije?

Res bo oktobra tudi v Ljubljani, samo bom šla rajši v avstrijo, ker bo po mojem taka gužva v ljubljani.:-(

Niti ne toliko gužva kot to, da po moje ne bo take izbirte kot v Avstriji. Menda je HM v Mariboru bolj šibko založen, slišala pa sem, da bo ljubljanski še manjši.
Bo še kar Beljak aktualen!!!

V Avstriji je H&M ob nedeljah zaprt, ob sobotah pa dela samo dopoldne, razen vsako 1. soboto v mesecu, ko delajo do cca. 17h.

Prejšnji teden sem bla v Celovcu. Imeli so kar veliko izbiro. Veliko ej bilo še ostankov poletne kolekcije, zimskih stvari (bunde in podobno) pa mislim, da skoraj nič. Bila je blazna gužva.

Ob nedeljah imajo zaprto.

Kako pa bo v LJ pa tudi mene zanima. Mislim, da bo po ene pol leta čist normalno notr. Večja zbira pa bo še vedno v Avstriji.

Eno vprašanje…kakšna je razlika med H&M v Beljaku in Celovcu?

A ni vsako soboto odprto do 17.00???
Barbara B. do kdaj je bilo prejšni teden odprto?
Tudi mene zanima kje je boljše..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close