Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TETOVAŽA

TETOVAŽA

Rada bi se tetovirala pa me zanima kje v LJ to naredijo in za koliko denarja in kaj mi svetujete glede tega?

tetoviraš se v stari lj,jaz se grem za roj dan 3 oktobra 🙂

priporočam ti da ne pretiravaš(naj bo majhna tetovaža:)

Svetujem ti, da se tetoviraš res pri priznanem mojstru, ki ima dosti izkušenj. Zdaj že v vsakem salonu tetovirajo. Jaz sem se tetovirala v Mariboru pri Hariju. Res pravi mojster (malo starejši), ki res obvlada stvar. Bolje je plačati malo več, kot pa da ti kdo naredi poceni packarijo. Jaz imam barvni tatu, vidijo se vsi detajli tudi senčenje. Nikoli mi ni bilo žal.

Nika, kakšen tattoo imaš in kje? Samo firbcam.

LP

Kika na katerem delu telesa pa imaš tetovažo in kakšno?To je res fuul dobro za pogledati na privlačni ženski.

Pozorna moraš biti na določene predele.

Slišala sem da npr. kje na trebuhu ni priporočljivo, ker potem ko je ženska noseča, se ta tatu razvleče- zarad bušija:)

Pa tud pravijo da tatu na kosti npr. na lopatici bolj boli kot na mehkem tkivu.

Sama nimam izkušenj tako, da ti zagotovo ne morem pritrdit. Sem pa imela obdobje ko sem si ga hotla dat. Zdaj me je pa minilo, ker ga ima že skoraj vsak. Drugač mi pa full lepo zgleda!

Lep pozdravcek!

Tatoo imam na rami – Pajek-

Zelo lepo ali je barven ali črn in koliko je velik?

Pravijo, da je zelo lep in tudi meni je všeč, je barven, z vsemi obrobami, tudi sence se vidijo. Ni preveč velik, mogoče premera 10 cm, ne vem natančno.

Katya, imaš mogoče tel.št. tistega v stari Lj, ker se jaz tudi zanimam.

Žal ne upam napisati kaj več o mojem tatuju, ker se bojim da bi me kdo prepoznal. Poleti je pač večino časa viden in imam ga že kar nekaj let.

A lahko daš tel.št, od tega Harija, sicer sem iz Lj.pa če je tako dober se mi splača tudi MB.Hvala

Harih Jože 02/741-05-20

Jaz sem si dala pred 2 letoma pri Hariju tetovirat na trtico konja…full lepo mi je naredil in sem zelo zadovoljna:)

Tudi jaz priporocam Harija! Pri njemu sva se tetovirala oba s fantom in sva zelo zadovoljna, tako da ze nacrtujeva naslednje podvige:) Je pa cakalna doba okoli 2 meseca…

Pa še malo hvale, tudi moj se je tetoviral pri Hariju in mu je naredil zelo lep tatoo

Koliko časa pa tatoo ostane na koži viden?

Midva imava takšnega, ki je trajen, nikoli ne bo izginil. Po 6 letih ni nič obledel.

Sta pa kar pogumna,kaj pa če se recimo čez 20 let naveličaš?

Zato sem se pa tetovirala ko sem bila že malo bolj “resna”. Če bi se pri 15-ih letih bi imela kakšno mrtvaško glavo in bi mi bilo sedaj žal. Nikoli se ne bom naveličala je kot del mene, prijetni spomini, ….

Preberi si ta clanek:

V Lj je pa menda najboljsi John:

Pa se v Zagorju ali Trbovljah je eden….pa zal ne vem kdo je.

Jaz pa imam na tamalem tatoo:Big red Machine.Ce katera ne verjame heh pridi pa vidi.

Pa to tetoviranje ful boli? namrec ena frendica je rekla, da ko si je dala tetovirati nek motiv na hrbet oz. prav na hrbtenico, je bolelo kot hudic. Aja, kaksne pa so cene? Lih tako za info…

Ja kar bilo, vendar se splača potrpet. Jaz sem trpela dobro uro. Potem pa še kakšne 3 tedne ful srbi, ker se rana celi in se pojavijo male kraste, ki se jih ne sme praskati, ker lahko poškoduješ tatoo. Cene so pa čisto različne (velikost, barve, zahtevnost, odvisno kdo dela..)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close