Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “pralne vrečke”

“pralne vrečke”

Drage moje, pomagajte mi!
Pred kakšnim letom sem v Modni Jani, kot darilo dobila tanko, belo, sintetično vrečko, namenjeno pranju nogavic in nedrčkov v pralnem stroju. Saj poznate trik: notri zbašeš najlonke, vrečko zadrgneš z vrvico in veselo vržeš v pralni stroj. Posledica: lepo oprane najlonke, brez razvlečenih nitk, kosti ne padejo iz modrcev ….
In sedaj se je moja ljuba vrečka strgala. KJE kupiti podobno? Kje, kje, kje???

Sama sem jih že iskala, vem pa da jih imajo pri naših sosedih v Metroju.

Jaz uporabljam kar belo odejo za blazino-povster,lahko pa si naredis sama tako vreco iz navadnega belega bombaznega blaga,preizkuseno… velja enako kot una tvoja vrecka.

Verjetno jo res lahko narediš. Pri nas jih majo v eni trgovini s spodnjim perilom.

Vrecke imajo v Mullerju v spodnjem nadstropju kolikor jih hoces, pa verjetno se kje drugje. Zelo uporabne so pa tudi za kaksne boljse majice ipd.

Jaz sem jo kupila pred kratkim v Mercator Hipermarketu.

V Rutarju, se mi zdi po 350 Sit, imajo pa dve velikosti.

Ravno danes sem jih videla v H & M v Mariboru.

ina.

Jaz sem jih ravno to soboto kupila v Rutarju.

Sešiješ iz kosa stare (bele!) zavese, a ne. Pa v pozamenteriji kupiš en meter najlonske vrvice pa še tisto reč za vrvico not napelat ko ne vem kako se ji reče ampak tam vedo, kaj je to. Bombažna vrvica pa se ne obnese, ker se potem vrečka težko odpre, ko je mokra. Če si tako komot in nespretna kot sem jaz, pa neseš kaki poceni šivilji, da ti ona to sešije.

Joj a se vam ljubi toliko zafrkavat zaradi ene boge vrečke, ki v trgovini stane 350 SIT?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close