Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lancelot

Lancelot

A je še kateri tale Lancelot iz filma King Arthur tko…. yummi, kar za pojest? :)))
Ahh…
LP
miša

Ej, miša, meni je totalno nor. Ga spremljam vse od takrat, ko so na Zagrebu vrteli Hornblowerja. Počekiraj njegovo stran, res so dobre slike gor. Tu imaš link: http://www.ioanonline.com. Sori, ne znam naredit aktivne povezave. 🙂
Lp
nanča

heh, ja saj že vem…. Sem prejšnje dni vse filmčke pogledala, ki so gor na tisti strani… pa desktop je tud že spremenjen…
Aaaaaaaaa, da je bil Hornblower na HTV??? Peesmo, to sem pa zamudila!
Ampak kot Lancelota bi ga pa požrla, če bi ga lahko, hahahaha
LP

HRRRRRRM!

Aja, a vete da je igral tudi v titanicu? tistih zadnjih 15 minut je bilo zaradi njega vse, kar sem videla od tega filma.

Fantastic Four (2005) (filming) …. Reed Richards/Mr. Fantastic

King Arthur (2004) …. Lancelot
“Century City” (2004) TV Series …. Lukas Gold
This Girl’s Life (2003) …. Daniel
Y Mabinogi (2003) (voice) …. King Bendigeidfran
… aka Otherworld (2003) (International: English title) (UK)
Hornblower: Duty (2003) (TV) …. Commander Horatio Hornblower
Hornblower: Loyalty (2003) (TV) …. Commander Horatio Hornblower
… aka Horatio Hornblower 3 (2003) (TV) (USA)
Gathering, The (2002) …. Dan Blakeley
“Forsyte Saga, The” (2002) (mini) TV Series …. Phillip Bosinney
Man and Boy (2002) (TV) …. Harry Silver
Black Hawk Down (2001) ….

To je seznam filmov, v katerih je igral.

LP

Hornblower: Retribution (2001)
Hornblower: Mutiny (2001) (TV)
Happy Now (2001)
Very Annie Mary (2001)
Another Life (2001)
102 Dalmatians (2000)
Miracle Maker, The (2000) (TV) Shooters (2002)
Warriors (1999) (TV)
“Love in the 21st Century” (1999) TV Series
Solomon and Gaenor (1999)
Great Expectations (1999) (TV)
Hornblower: The Frogs and the Lobsters (1999) (TV)
Hornblower: The Duchess and the Devil (1999) (TV)
Hornblower: The Examination for Lieutenant (1998) (TV) … aka Horatio Hornblower: The Fire Ship (1999) (TV) (USA)
Hornblower: The Even Chance (1998) (TV) .
Titanic (1997)
Wilde (1997)
Poldark (1996) (TV)
Relative Stranger, A (1995) (TV)
“Pobol y Cwm” (1974) TV Series

Ja, s ponosom sporočam, da sem samo zaradi njega gledala že Great Expectations, Warriors (obojno snemala, a med selitvijo, ŽAL, izgubila kasete), nedolgo nazaj pa je bila na SLO še The Forsyte Saga. Super, samo sem nehala gledat, ko je naš srček umrl. Pa verjele al ne, 102 dalmatinca sem šla sama gledat u kino, da sem se lahko v miru slinila. Patetično, kaj?? 🙂

Ja, saj… Jaz mam bolj malo časa, da bi gledala TV, sploh pa okoli osme zvečer. Sago sem sicer zasledila, ker so mi tudi sicer všeč ti žanri (sploh sem pa nora na angl. produkcijo). Tko da je tud to šlo mimo.

Hehehe, slinila… Saj jaz bi se tud! Te dalmatince majo pa moji otroc na kaseti, si bom jaz tole ogledala – ob kakšni bolj pozni uri, da se bom lahko v miru slinila, hahahaha.

LP
Zdaj grem pa še kakšno njegovo stran poiskat!!!
*miša*

Sam tale L… whatever je pa res juummy :))

Aha, lej tole slikco
http://www.ioanonline.com/gallery/view_photo.php?set_albumName=album49&id=ka7_2>

čist me mede…. :))

Na tisti strani je tolk dobrih slik. Jaz res ne vem, a je ta tip takooooo fotogeničen, al je v resnici tok dober?? Moje favourites so pod “Studio Shots and Extras”. Miša, si že pogledala Dalmatince?
LP

Nisem še, izkazalo se je, da je kaseta pri babici in da jo bo treba tja it iskat. Sicer sila gore lomi (al kako že??), ampak ta vikend ni blo cajta. Sem se pa tolažila s temi filmčki na ioanonline. Res ne vem, kako mu to rata, ful dobro zgleda. Pol pa še, ko govori in kaj razlaga… Ja človk bi ga kar gledal pa požiral. Ful sem se nasmejala, ko je govoril, kako so eni fani zvedeli, v katerem pubu pije (Somehow they found out… hihihi) in so mu poslali denar v ta pub, da bi on lahko kao žural… Mislim, jaz bi tud bla Ioan! :)))
In pol ga je moderator vprašal, če je samo mal spil in se zahvalil ali je “went crazy”!! In kaj on reče? – Jasno : we went crazy!! Pa še ostal jim je. Noro.
Nujno si moram danes zrihtat Dalmatince, gledala jih bom pa v poznih urah,da se bom v miru slinila!!!
Nanča, lep pozdrav
P.s. Zgleda, da sva midve najbolj vnete oboževalke, heh

Očitno res. Pa sem do nedavnega mislila, da sem edina. 🙂 Meni pa pol teh filmčkov noče odpreti. Presneta reč, pa ta računalnik. Se bom že potrudila, samo čas moram imeti. Bo Ioan očitno moral nekaj urc počakat. Šmrc.
LP

A veš kaj moraš met? Real player! Samo ga moraš baje plačat al kaj! Včasih se je to zastonj lahko downloadalo, zdaj pa samo 14 days free trial, pol pa moraš plačevat! Tisto kar pa je pod Windows media player bi ti pa moralo odpret!

LP in velik uživanja!

O čem pa pravzaprav govorite?

Tanja, govorimo o enmu tipčku – igralcu – Ioan Gruffudd (izg. Yo-an Griffith) :)))
Nazadnje je igral viteza Lancelota v filmu King Arthur. Enostavno rečeno: človek bi ga kar domov odpeljal, tako je feeeeeeeejst!! Vsaj meni! Kot kakšni najstnici!!
Tko. Na kratko. Drugač ga pa lahko vidiš na
lp
miša

Tista bjonda v Dalmatincih pa je zdaj njegova punca. Koza. :-))) Sej ne, srečnica, kak ji vela. Jaaaaaz bi tuuuuuuudiiii… Drugače mi je pa ful všeč njegov “naglasak”. Za dol past.
LP Nanča

Draga Nanča, res je kozaaa! :)) Ampak priznati ji moraš, da ima dober okus!!! :))))
Danes pa Dalmatinci in 100 minut slinjenja!
LP

Oh, zakaj še nimam otrok, da bi jim lahko kupila Dalmatince… :-)) Kaj pa, če bi nečakoma, pa bi jima nekaj časa pozabila nest? hehe
Joj, Miša, kok ti zavidam današnji večer… A lahk pridem k tebi gledat? :-)))) Raje ne, ker bo potem najbrž prišlo do poplave v stanovanju… od slinjenja.
LP

Aja, še neki. Si našla še kakšno njegovo stran s kakšnimi drugimi slikami? Kamorkoli pogledam, so slike s ta “glavne” strani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close