Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nekaj dobrega

nekaj dobrega

pomagajte mi fantje!Iscem res en dobr film, komedijo ce sm natancna.Rada bi si popestrila dan in se do solz nasmejala.Naj ne bo kaka prisiljena komedija ampak tisto res dobro stekate?Nekaj v stilu filma Mesani obcutki ce ste mogoce gledal na a kanalu nedolgo nazaj.
No racunam na vas!

huh…
Men so recimo filmi od Jim Careya dobri!
Al pa recimo Bad boys 2 je tut par dobrih scen za nasmejat
SomeOne

Puši *****.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kakšen od Čičoline bi bil čisto dober zate.

Nisem gledala Mešani občutki, tko da ne vem kakšen okus imaš. Men je bla ful všeč tista, v kateri igrata Jack Nicolson, pa Diana Keaton. Je bla par mesecev nazaj v kinu. Ne vem pa naslova.

uma je bilo to mogoce meni namenjeno??

Ja seveda tebi!

in ce te lahko vprasam s cim sm ti dala vedeti da imam tak okus??

naslov filma je Ljubezen je luštna stvar…..dobr film!

Jp, Ljubezen je luštna stvar je dober film.
Kako se znebiti fanta v desetih dneh tudi ni slab.

Ali se slučajno motim?

ja prekleto se motis ne poznas me pa me znas ocenit mores biti zelo samozavestna morm rect.Da se spuscas na tako nizko raven zaradi mojega cisto enostavnega vprasanja ce mi lahko kdo predlaga kak dober film.Mislim se vidi da nimas kaj pametnega za poceti.

dej si zdownloudi ce loh od robina williamsa live iz broodwaya al pa kaksnga pablota franciscota mislm da je al pa kerkol it comedy central ok pac ni film sam je pa do solz no za smejat k osebki so res smesni

dobre komedije hm res jih ni velik
men je vsec crnski humor
recmo chris rock v Down to earth
pol mas brivnica 1,2-barbershop

pol je pa se neki joj se ne spomnm imena spet crni hehe 3 je kolegi k postanejo fotri pa blo je v kinu nevem 1 mesec nazaj
shrek 2 mogoce je tud smesn men je bil no
ne spomnim se zdele nic kej tazga se

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close