Kakšno ležišče imate
Kakšno ležišče imate (jogi, blazina, odeja)? A v redu spite?
Jaz imam star navaden jogi in navadno blazino, pokrita sem z rjuho, ker ne prenesem, da mi je ponoči vroče. Sprašujem ker imam namen vse menjat, ker mal slabše spim zadnje čase pa še vrat me boli, zjutraj ko vstanem. Rada bi nekaj srednje trdega in hkrati mehkega. Prodajalci pridno hvalijo vsak svoje. Moj je sicer za vodno posteljo vendar meni daje preveč mehkužast občutek pa še cena (od 400.000 naprej) je preveč. A jo imate kje?
Od Hitexa lateks. Če te boli vrat je po moje kriv vzglavnik. Poskusi menjat, morda ti je previsok ali prenizek.
Nekaj mi ni jasno pri teh vodnih posteljah, pa bi bila zelo vesela, če bi mi nekdo razjasnil pojme.
Voda, ki je v postelji, je ogrevana, če se ne motim. Torej morajo biti nekje v postelji vgrajeni tudi grelci, ki so verjetno na elektriko. Kar pomeni, da vsako noč spiš v polju elektrosmoga – menda pa je priporočljivo, da naj bi bili vsi električni vodi vsaj meter oddaljeni od postelje in nekateri priporočajo celo budilko na baterije, ne na 220 W.
In še ena (podobna) nelogičnost: veliko ljudi si nabavi razne pripomočke proti zemeljskemu sevanju, drugi (ali celo isti) si pa sami ustvarjajo magnetno polje z vodo in grelci.
Nič jasno. Bom zelo hvaležna za kako razlago.
Ne priporočam da kupite vodno posteljo kar tako, če še nsite spali na njej, mojemu bivšemu fantu npr. ful ni blo všeč. Jaz si je sicer še ne morem privoščit, trenutno že 22 let spim na enem starem kavču, pa še nekaj časa je nekak ful na eno stran visel, da sme skor dol padla 🙂 Nameravam pa tud jaz nekaj kupit zdaj… pa ne vem kaj, ker niti ne vem kako dolgo bom še doma.
Ej Kurec a pol imaš pa oblečeno pižamico na kateri so (rdeče, bele, črne…) kroglice narisane?
V čem pa drugi spite? Jaz imam najraje navadne spodnjice pa kako razvlečeno majčko, poleti pa še tega ne. Pižamice pa če je res ledeno mrzlo.
Sva se nekak že odločila za ležišče iz lateksa pa za ortopedske vzglavnike.
Forum je zaprt za komentiranje.