Kam v Avstrijo?
V Celovec. Še največ kupim v C&A. To je v mestu, ne v kakem nakupovalnem centru.
Pot: ja po Celovški do konca, a ne:) No, pa zares: pelješ se iz Ljubljane skozi Tržič in skozi ljubeljski tunel po cesti ‘kar naravnost naprej’ in padeš v Celovec. V narekovajih zato, ker je cesta na avstrijski strani zelo strma in ovinkasta. Ob dežju in snegu jaz ne rinem tja gor. Ko se pripelješ v mesto, se pelješ nekaj časa kar po vpadnici noter, potem pa jaz zavijem tik za podvozom pod železnico na desno in se peljem nekaj časa naravnost, pol pa zavijem levo na Bahnhoffstrasse in poskušam tam pakrirat na delu, kjer ob sobotah ni za kratkotrajno parkiranje. Je pa tudi dosti parkirnih hiš v bližini, če to ne bi uspelo. Potem grem peš po tej isti Bahnhoffstrasse proti mestu in potem enkrat zavijem po ulici na levo, da pridem do C&A. Žal ne znam bolj natačno opisat, ampak trgovina je na trgu,ki se mu reče Neuerplaz ali Neuermarkt. V centru skratka.
V Gradec je iz Ljubljane precej dlje in grem zato zelo redko, čeprav mi je mesto tam tudi všeč. Tudi C&A je tam v mestu velik in je veliko izbire, vsaj pred par leti je bilo tako. V novem nakupovalnem centru Seiersberg pred mestom je pa C&A vsaj po mojem občutku majhen in mislim da tja ne bom več šla.
Midva z mojim sva bila tik pred novim letom v Celovcu v nakupovalnem centru Quelle (vsaj mislim, da se je tako imenoval) in tukaj naj bi prodajali tudi večino stvari, ki jih lahko dobiš v njihovem katalogu.
Takrat je bila ravno razprodaja in cene so bile res ful ugodne (puloverji po 20-30 eurov, modrčki po 15-20 eurov, srajce po 15 eurov, skratka znižano tudi za 50% ali celo več). Sama sem bila kar presenečena nad tako nizkimi cenami. V tem centru pa lahko dobiš vse od spodnjega perila, do puloverjev, srajc, obutve, pa tudi kozmetiko, hrano, gospodinjske aparate, skratka čisto vse, kar ti srce poželi. Se splača iti pogledat. Midva bova letos spet šla ravno takrat enkrat, da spet prideva na razprodajo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.