Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubice?

ljubice?

Me zanima, kako moški gledate na žensko, ki je ljubica. Se pravi, imaš ženo, včasih pa se dobivaš še z ljubico. A je to način, da lažje preživiš z ženo? A je to mogoče lahko celo način, da se pol z ženo bolje razumeš oz. jo maš rajši? Kaj pa odnos do ljubice?

Ljubica je igračka,igraš se z njo kar ti paše in česar ti ne more dati žena imaš njo “ljubico”..tko je pač…

Ljubica je ženska , ki jo moški ponavadi vedno vidi v “najboljši izvedbi” ! Za zmenek s svojim ljubimcem se opicani, nadišavi in uredi. Vzame si čas, mu pripravi dobro večerjo, potem pa je pripravljena še za sex. Ali pa jo možakar pelje na dobro večerjico in potem….
Žena pa….. Vidi jo zjutraj , brez ličil, skuštrano, včasih nataknjeno in slabe volje, dostikrat znervirano zaradi otrok, službe ali pa mu doma “teži” zaradi delitve gospodinjskih opravil……. Zvečer utrujeno in brez volje do sexa ipd…..
In ljubicam v poduk! Če bo zapustil ženo in odšel z vami, se vam lahko zgodi enako , kot se je njegovi ženi………
Če boste imele smolo, boste vsak drugi vikend čuvale njegove otroke!?

Bravo Jula!

Kako gledamo na njih ?

Pošteno povedano prezirljivo. Neumne kokoši, afne,…

Pa saj same hočejo to, ne ?

V bistvu samo “probaš” iz firbca volje z ljubico. Ljubica se potem naveže tudi čutveno nate, če si tumbast, se navežeš čustveno nanjo tudi ti, stvar se zakomplicira.

Na splošno velja rek: NE BOJ SE PREVARANE ŽENE, BOJ SE RAZOČARANE LJUBICE!” 😉

nasploh so ene navadne kokoši….

Hmmm… a pol je tko, da je veliko moških tumbastih, ker se navežejo na ljubice in zapustijo žene….najbrž pa so tumbasti tud tisti, k se z enimi navadnimi zafnanimi kokošmi družjo?

Jaz sem ljubica in paše mi tako. Dobiva se takrat ko imam jaz čas in voljo. Ne pa takrat ko se njemu dvigne in je žena doma tečna, pa pride k meni. Tak človek ti ne bo nikoli težil in te obremenjeval z nepotrebnimi rečmi. Vem, da bo to enkrat minilo, samo sedaj mi paše tako, ker pač nisem pripravljena na neko resno vezo. K

Bravo, Mateja! Tudi jaz sem ljubica in tudi meni tako paše. Glede na to, da sem bila dolgo tudi žena, lahko oboje nekako primerjam. Kot ljubica sem bolj zadovoljna, nikoli ni tečen, ne lasti si me, ni ljubosumen, tudi v seksu se mi mož ni nikoli tako posvetil, kot se mi ljubimec. Nočem pa neke resne ali trajne zveze, zaenkrat tudi nočem z nobenim živet.

Le kako so vas spoznali ti moški?Tudi jaz bi imel ljubico,na skrivaj.

Malo bi tudi jaz uletel,kje pa si ga spoznala?Tako ljubico bi imel tudi jaz,diskretno.

Definitivno potem lažje teče življenje z ženo, če imaš dobro ljubico seveda. Posebej tako, ki tri nudi nekaj kar doma nimaš, recimo!

Oskar, kaj pa če bi si tvoja žena omislila ljubimca? Me zanima tvoje mnenje, kako bi odreagiral, če bi za to zvedel?
Vsem ljubicam pa tehle par vprašanj?
Kako se počutite, ko zbolite , pa ni v bližini nikogar, ki bi vam skuhal čaj?
Kako se počutite ob praznikih, ko so vaši dragi pri družinah?In , ali nimate kdaj želje, da bi v trenutku, ko vam je do pogovora imele ob sebi ljubljeno osebo?

pa še vprašanje ženam, ki so skupaj s svojimi možmi samo zaradi otrok…in vztrajajo in vztrajajo v zakonu samo zaradi navade….čeprav slutijo, da ima drugo:
– kako se počutite, ko se lahko ljubi z vami samo tako, da misli nanjo?
– kako se počutite, ko sedite pred novoletno jelko na silvestrovo…on se prisiljeno smejčka in se dela srečnega, v resnici pa je z mislimi 100 %-no pri njej?
– kako se počutite na dopustu,ko igrate srečno familijo…v bistvu si pa predstavlja kako bi bilo z njo in ves čas razmišlja samo o tem?

Jula, dovoli, da ti odgovorim v njihovem imenu: NE, ker v zameno za to je pa treba kosila kuhat, štumfe prat pa srajce peglat. Tolikokrat sem že slišala tak odgovor, da ga znam na pamet. 🙂 Razen tega pa so to gospe, ki so same sebi dovolj – to bi lahko razbrala že iz njihovih postov.

Težko je rečt, kje se spoznajo. Pač nekoga spoznaš, potem pa vidiš, če energija potuje med dvema človekoma v pravo smer. Recepta za to pa ni.

Južica, moj odgovor bi bil ravno takšen kot si ga ti zapisala. Hvala 🙂

ja, se strinjam….
meni je čist uganka, kako žena od mojga tipa vse to prenaša. uradno ne ve, tako da je možno da si zatiska oči in potiska v podzavest ali pa zavoljo da bi družina ostala eno pač potrpi čustveno odsotnost moža(v stilu ‘vsak ma svoj križ’)….

Nekako tako! Ko začnejo na novo z ljubico, si poiščejo spet naslednjo ljubico. To je verjetno zaradi tega, ker v tem zagamanem razvitem svetu ne pustijo poligamije kot jo npr. dopuščajo muslimani. Tam so ženske preskrbljene, ker jih imajo moški lahko toliko kot si jih lahko privoščijo, pri nas pa so prepuščene na milost in nemilost z vsem svojim naraščajem same sebi.

Najprej moraš imeti ženo! 🙂

Sem ti rekel, da če hočeš imeti ljubico, moraš najprej imeti ženo, sicer nimaš ljubice ampak samo “potencialno” ženo, ne glede na to a se hoče omožit s tabo ali ne.

Hihihi 🙂

Kar se moje tiče, če bi se samo dol dajala z ljubimcem nebi imel dosti proti, če bi ostalo funkcioniralo kot funkcionira do sedaj.

Kar pa se tiče praznikov, ti pa povem, da je takrat prava mala ludnica! Klliče ljubica, kliče žena, ti pa ne moreš biti na dveh koncih hkrati… ! 😉

Če je ljubica pametna, nič ne kliče. Sploh ne takrat, ko je zraven lahko tudi žena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close