ljubice?
Ljubica je ženska , ki jo moški ponavadi vedno vidi v “najboljši izvedbi” ! Za zmenek s svojim ljubimcem se opicani, nadišavi in uredi. Vzame si čas, mu pripravi dobro večerjo, potem pa je pripravljena še za sex. Ali pa jo možakar pelje na dobro večerjico in potem….
Žena pa….. Vidi jo zjutraj , brez ličil, skuštrano, včasih nataknjeno in slabe volje, dostikrat znervirano zaradi otrok, službe ali pa mu doma “teži” zaradi delitve gospodinjskih opravil……. Zvečer utrujeno in brez volje do sexa ipd…..
In ljubicam v poduk! Če bo zapustil ženo in odšel z vami, se vam lahko zgodi enako , kot se je njegovi ženi………
Če boste imele smolo, boste vsak drugi vikend čuvale njegove otroke!?
Jaz sem ljubica in paše mi tako. Dobiva se takrat ko imam jaz čas in voljo. Ne pa takrat ko se njemu dvigne in je žena doma tečna, pa pride k meni. Tak človek ti ne bo nikoli težil in te obremenjeval z nepotrebnimi rečmi. Vem, da bo to enkrat minilo, samo sedaj mi paše tako, ker pač nisem pripravljena na neko resno vezo. K
Bravo, Mateja! Tudi jaz sem ljubica in tudi meni tako paše. Glede na to, da sem bila dolgo tudi žena, lahko oboje nekako primerjam. Kot ljubica sem bolj zadovoljna, nikoli ni tečen, ne lasti si me, ni ljubosumen, tudi v seksu se mi mož ni nikoli tako posvetil, kot se mi ljubimec. Nočem pa neke resne ali trajne zveze, zaenkrat tudi nočem z nobenim živet.
Oskar, kaj pa če bi si tvoja žena omislila ljubimca? Me zanima tvoje mnenje, kako bi odreagiral, če bi za to zvedel?
Vsem ljubicam pa tehle par vprašanj?
Kako se počutite, ko zbolite , pa ni v bližini nikogar, ki bi vam skuhal čaj?
Kako se počutite ob praznikih, ko so vaši dragi pri družinah?In , ali nimate kdaj želje, da bi v trenutku, ko vam je do pogovora imele ob sebi ljubljeno osebo?
pa še vprašanje ženam, ki so skupaj s svojimi možmi samo zaradi otrok…in vztrajajo in vztrajajo v zakonu samo zaradi navade….čeprav slutijo, da ima drugo:
– kako se počutite, ko se lahko ljubi z vami samo tako, da misli nanjo?
– kako se počutite, ko sedite pred novoletno jelko na silvestrovo…on se prisiljeno smejčka in se dela srečnega, v resnici pa je z mislimi 100 %-no pri njej?
– kako se počutite na dopustu,ko igrate srečno familijo…v bistvu si pa predstavlja kako bi bilo z njo in ves čas razmišlja samo o tem?
Nekako tako! Ko začnejo na novo z ljubico, si poiščejo spet naslednjo ljubico. To je verjetno zaradi tega, ker v tem zagamanem razvitem svetu ne pustijo poligamije kot jo npr. dopuščajo muslimani. Tam so ženske preskrbljene, ker jih imajo moški lahko toliko kot si jih lahko privoščijo, pri nas pa so prepuščene na milost in nemilost z vsem svojim naraščajem same sebi.
Forum je zaprt za komentiranje.