Najdi forum

ali je mogoce kdo sesznanjen s tem da ce naprimer placas poloznice na posti s kartico ti zaracuna banka 1800 tolarjev zato.Mene je skoraj kap samo se mi zdi da to sploh ne more bit res.Ali veste kaj vi o tem

Fora je v tem, ker ti zaračunajo dvig iz tekočega računa. Potem pa še plačilo položnice posebej.
Da je provizija tako visoka, pa nisem vedela.
Če se da, si uredi trajnik. Plačat itak moraš, ni provizije, ni skakanja po bankah, zamujenih rokov…

S.

Pošta računa ja, če plačaš preko pos terminala. Kok računa nimam pojma – preberi drobni tisk naliman na šalterju…jebeš Pošto.

ja ampak fora je v tem da posta ti zaracuna provizijo ja to je ene 400 tolarjev 1800tolarjev ti pa banka vzame za kao ta proces.mislm butci

1800 ma to je nemogoče! Kolk položnic pa si plačala? Za eno položnico ti pa res ne morjo 1800 skinit!

ni sploh na kolicino poloznic ampak samo za ta proces ki ga naredis da placas s kartico ti banka zaracuna toliko.Mislim ne razumem res.Danes sm sla in mi je usluzbenka rekla da ja lahko placam s kartico ce mi ni zal tega denarja pa sm prasala pa mi je povedala.Bila je starejsa gospa tko da dvomim da se je zmotila samo da glih verjamem v to pa tudi ne morem rect.Placujem na tak nacin pa ze kar nekaj casa tako da ce je to res so me obrali za skoraj 15000sit minimalno.grozaaa

jaz placujem drgac poloznice na posti ampak ne s kartico. je pa zadnjic bla ena gospa pred mano pa je vprasala ce lohk s kartico placa pa je una tud rekla da je dost visoka provizija.

Ko sem jaz hotela plačat s kartico NLB preko terminala me je poštarca opozorila, da mi bo banka zaračuna tam okrog 500 SIT za prenos + njihova provizija. Potem sem šla pa na bankomat dvignit denar. Provizija je bila pa tam okrog 200 SIT – ena položnica.

Provizijo banka računa vsem, tudi trgovinam itd. Ampak, ker večina trgovin in ostalih ki so v biznisu ni v kraljestvu monopola pač provizijo plačujejo trgovci sami namesto kupcev. Ker je pošta brez kakršnekoli knokurence so pač provizijo obesli na uporabnike. Še enkrat, ko jih jebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close