Partnerjevi starši
Simona, svetovala bi ti, da čim kasneje …:) ker se potem samo vmešavajo! čeprav ni nujno. Zame to ni predstavljalo kaj posebnega (predstavil me je po4mesecih, pa še to zato, ker so mu “težili” oz. so ble take okoliščine, da sva šla na morje in smo se potem spoznali…
skratka, zdi se mi, da je bolj “zanimivo, dokler se še nihče ne vtika…
Simona, Kara ima prav! Cim kasneje tem bolje; ko je mene koncno uradno predstavil svoji mami (oce je umrl, ko je imel moj dragi 13 let) so se zaceli problemi, ker si, danes ze gospa tasca, nikakor ni dovolila, da bi bila v sinovem zivljenju druga zenska in ne samo ona.
amapk, seveda, to je odvisno od ljudi, lahko da bosta starsa tvojega partnerja postala tvoja prijatelja…
sicer pa se ne obremenjuj kdaj naj bi bil pravi cas, da te predstavi, bo ze 🙂
brez skrbi
Pri moji prvi resni vezi, ko sem imela 17 let, smo se spoznali praktično takoj. On je moje spoznal po 5 dneh, ker smo bili na morju. Jaz pa njegove po 1 mesecu. Nekak smo se poznal, ker so naju dobre pol leta vozil domov. In to se mi ni zdej nč slabga. Imel smo zelo lep odnos, brez vtikanja.
Zdajšnjega fanta pa moji poznajo že od prej….mene pa tut njegovi. Uradno pa sva se predstvaila ko sva bila en mesec skupaj.
Meni to full pomeni, da vsi med sabo vem, kdo smo in kaj smo. Tudi odnos je zame potem bolj sproščen. Veš, da gre za res, da te oseba ceni….ker glih vsakega pa tut ne pripelješ domov.
midva sva sicer bila sošolca, tko da smo se že prej srečali, sicer pa uradno šele po enem letu in še to so pripomnili, da bi bilo bolj, če me v bodoče ne bi peljal k njim domov oz. da naj pripelje punco, ko bo dost star in se bo hotel poročit. takrat sva bila 19, pri 20ih sva začela stanovat skupaj, pod (njihovim) pogojem, da se ne poročiva, ker je premlad. Jaz niti ne, on kot moški pa. Po nekaj letih sva se poročila, takrat je bil komentar, da je bil že skrajni čas. ????? Verjetno že veš, da nismo v najboljših odnosih. Torej, čim kasneje, tem bolje.
LP
kako je vse odvisno od navade, od tega kako se razumemo s starši kako mislimo.. zanimivo.
hm.. po 14 dneh? nekaj takega ej blo pri nama.. hm..
verjetno je odvisno tudi kje zivis.. mi2 ziviva v malem kraju, kjer itak vsi vsakega poznajo in ne gre, da se ni bi spoznali.
zaenkrat se ne vtikajo v naju… pa se lahko sva en pri drugem brez problema..
Forum je zaprt za komentiranje.