Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali se mi pridruzi katera v fitnesu??

Ali se mi pridruzi katera v fitnesu??

Odlocila sem se, da oktobra zacnem obiskovati fitnes Sokol na Vicu. Vedno le na dalec gledam tja, not pa si ne upam, saj se nikoli nisem bila v fitnesu in niti ne vem kako se naj vedem- prava panika mi je!
Punce, ali katera ze hodi tja ali pa se bi mi katera pridruzila- mogoce ima katera celo iste probleme kot jaz;)
V glavnem, zacela bom vaditi s pomocjo osebnega trenerja, da ne bom delala cesa napacno.
Moj cilj pa je pokurit te nesramne blazinice, poleg tega, da se tudi malo razgibljem med ucenjem.

Sotrpinke javite se mi na mail.

Cao cao

bodoca sportnica:)

sportnica, nič se ne sekiraj.
res je težko it, sploh prvič in fino je, če imaš sotrpinko, da te spodbuja, tudi kadar ti gre na bruhanje ob misli, da bi se mogla it matrat. povem pa ti, da boš sama največ naredila. jaz sem sicer štartala s prijateljico, ki pa je zadevo hitro opustila. nekajkrat sem bla malo mimozasta, ko je blo treba it med same fitneserje, zdaj pa mi paše hoditi sami, ker grem res lahko v trenutku, ko se mi zahoče ali imam čas, poleg tega pa nimam s kom klepetati, tako da imam 1 uro in 40 minut res trdega dela na fitnesu. no, tudi klepetala bi lahko, ker ogromno ljudi hodi na fitnes v solo izvedbi, tako da če rabiš družbo, jo boš na fitnesu hitro našla. res pa je, da bi včasi tudi jaz potrebovala frendico, da bi me zvlekla na fitnes, ker se mi ne da it, ampak ko si enkrat tam, zadeve stečejo. drugače pa pridi v Calipso v BTC, pa greva prvič skupaj :)))

Najbolje je res it sam. Vidim punce, pridejo po 3 akupaj, ap nič ne naredijo. Posledično pol tud volja upade, ker ni rezultatov. Noben te ne bo gledal tam, ker vsi delajo vsak zase, tako da kar pogumno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close