Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek svicanje-noge

svicanje-noge

Zadnje čase ugotavljam, da imam skozi mokre zokne. Menjavam jih po 3x na dan. Poleti brez zoknov sploh ne morem, ker me v noge, ki so skoz mmokre zebe. A ma kdo podoben problem? Kako ga resuje?

Nekje sem zasledila, da umivanje nog v nekem čaju zadevo omili, če že ne švicanja pa vsaj neprijeten vonj. Samo ko nimaš teh problemov na podrobnosti nisi pozorn 🙁 A ve kdo katera vrsta čaja to?

za čaj sicer ne vem, ampak pomaga, če si jih popudraš z otroškim pudrom.
vichy ima tudi neke deodorante za te zadeve, 100% rešitve pa tudi sama nimam in še naprej veselo švicam…:))

Zdi se mi, da ima kozmetika afrodita kremo proti potenju nog in baje zelo pomaga.

imaš v vseh trgovinah kremo LIDERA, namažeš in se ne boj…

Mami in fantu sem kupila avonov sprej in stanje v hiši je za vse bolj prijetno. Kakšne nogavice pa uporabljaš?

Gre za žajbljev čaj… Naj bi umiril potenje, pa še bakterije pomori. 🙂 Tudi, če ga piješ, zavre potenje, vendar se to meni ni zdi ok, ker se telo lahko pregreva. Najbrž si pa nervozna, da se ti to dogaja, mogoče bi se kazalo tudi temu posvetit.

Pa ali ti smrdijo rudi?

Ravno včeraj sem govorila s tipom, ki se je pozdravil s cvetjem od bezga (letos torej prepozna). Okopal je noge v čaju od tega cvetja, nato pa še nasul cvetje v nogavico za čez noč. Je rekel, da mu je v enem tednu pomagalo.

Kako ne bi smrdele,saj rastejo iz riti.

bombažne zokne (nogavic-štumfov ne uporabljam, ker je pol stanje še slabše)

žajbljev, se mi je zdelo pa nisem bla ziher. Bo pa nekaj tut na živčnosti. Čez 2 tedna bo te norišnice mimo pol pa upam, da bo bolje.

hvala vsem za nasvete

Maja najvecja tezave kar nekaj let so bile potne in smrdece noge. Kamorkoli sem sla na obisk, vsi so vedeli, da se ne bom sezula, ker sem jim razlozila, da bom naredila vec skode kot koristi. Pri svoji tasci sem imela samo jaz to prednost, da sem sla v hiso obuta:))) Kupovala razne kreme, posvetovala z zdravnikom, nic ni pomagala. Da ne govorim o grozi, ko sem imela cez zimo najlonke, pa vedno gledam da kupuje usnjene cevlje. V pisarni sem mislila, da vse smrdi po mojih nogah – pa verjetno tudi je, doma so me najprej usmerili v kopalnico. Skratka groza.

Ne bos verjel, zadnjo stvar, ki sem jo kupija je bila krema za noge od Afrodite. Mislila sem si, saj ne morem nic izgubiti – edina stvar, ki mi 100% pomaga glede potenja in smradu. Zjutraj si namazem podplate in hopla v ceveljce. Ko pridem domov ni vec ne duha ne sluha o smrahu. Vsa ostala kozmetika se res lahko skrije – seveda odvisno od stopnje problema. Moje je bil velik – zdaj ga ni vec. Je pa dejstvo, da je to tudi najcenejsa od tovrstnih krem.

Spoštovani!

Potenje v noge (stopala) je velikokrat posledica stresa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close