Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Simpatije – Dawson’s creek

Simpatije – Dawson’s creek

lepo lepo prosim, če je kdo gledal zadnji del te nadaljevanke, če mi prosim prosim pove kaj se je zgodilo!? Simpatije so začeli predvajat ko sem bila stara ne vem 11, 12 let? in sem postala zasvojena z njimi:)
gledala sem vse, ja vse dele, par let nazaj, samo zadnjega nisem uspela. in sedaj v petek je bil zadnji del in ga nisem gledala, in me res full full zanima kaj je blo. tko da če je še katera zasvojenka tle, mi lahko prosim pove kaj je bilo v zadnjem delu?

Presenetljiv konec, ker nista pršla skupej Joey in Dawson, amapak je bla z njegovim najboljšim prijatlom. Žal se ne spomnim imena. Jen je rodila in za njenega otroka skrbi un k je homoseksualec, s svojim fantom. Dawson pa postane uspešen režiser.

Drugače kot sem pričakovala

Joey se odloči za Pacey-ja in se preselita skupaj v New York, kjer še vedno spremljata uspešno nadaljevanko v režiji Dawsona, s katerim sta tudi ohranila stike. Jen umre, za otroka skrbi Jack, njen najboljši homoseksualni prijatelj, ki sedaj hodi z bratom od Pacey-ja. To pomeni, da je javnosti končno priznal, kakšna je njegova usmeritev. Vse se nekako uredi in junaki končno odrastejo.

pol je joey s paceyem? kaj pa jen, a je pol umrla ko je bla tako bolna?

full hvala!! polepšala si mi dan:) :*

S kom pa je Jen bila noseča?

Z Miki Miško, Spiderman je pa pomagal

ej punce full vam hvala, zlate ste :***

Z Miki Miško, Spiderman je pa pomagal… bwahahahaha!!! Za crknit!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close