Miss Slovenije
ma saj izbira itak ni bila ne vem kakšna…so bile tako podobne ena drugi….dobra je….najbolj me zjezi, ko rečejo, da je najlepša slovenka….reče se, najlepša od prijavljenih ali kaj podobnega…..u glavnem cela prireditev podn (voditelja katastrofa)…čakala sm samo anjo in toše-ja….in ju dočakala na koncu in ni mi blo žal…ker sta bla najboljša v celih dveh urah….
vsekakor ji želim srečo na kitajskem in naj čim boljše izkoristi naslov….
se strinjam s tvojo izjavo, saj sta bila voditelja res v podnu, nobene profesionalnosti in nasploh njuni pogovori čist zgrešeni.
Ja, za miss pa nobeno ne morem rečt da je vauv. Poglejte recimo indijke, ali pa hrvatice, te so lepe ženske ne pa pri nas ko se prijavljajo samo punčke. Slovenci imamo lepa dekleta le prijavljat na take svari se nočjo.
Zadnja tekmovalka mi je bla najbolj odvatna, kdo jo je sploh izbraz v finale. Kako je odgovorila na vprašanje. Podn, pa njena frizura kot v zgodnjih tridesetih let prejšnjega stoletja.
NO, sem kar zadovoljna z zmagovalko, čeprav sem glasovala za miss fotogeničnosti.
ZA VERANDO
Ponavadi se res ne vtikam v take komentarje in naj povem da res ni bila nobena ne vem kako lepa samo Veranda zadnja punca je pokazala najvec pameti delovala je zelo sprosceno in komunikaivno.Punca ve o cem govori.Res da ni ne vem kaj samo raje bi dala tako za miss slovenije ki nas lahko res zastopa s svojo glavo ne pa kako avso ki jo skrbi samo videz.
oprosti, a na lepotnem tekmovanju ocenjujejo samo zunanjost, kaj veliko ne uporabljaš pameti saj te že v naprej naučijo kaj moraš rečt, saj so že na miss slovenije vedle kakšna bodo vprašanja in so se naučile odgovore, ne mi flancat da vam je v teh dveh urah sporeda postalo jasno, katera je pa intiligentna, če se niste pogovarjali z njo ne veste.
Mi je zelo žal če sem koga užalila z mojo izjavo, samo ne mi govort da bi na takem tekmovanju kot je miss sveta prišla daleč le ženska pamet kot lepota.
kar poglejte že nekaj let bivšo miss mišo novak , lepa, zelo inteligentna ženska, in so stavili na to da jih bo njena pamet očarala, verjetno res, mislim da je bila na končni lestvici zelo zadaj.
Jst pa zase mislem,da sm nasplošno prevč kritična do drugih žensk, ker sem jim nevoščljiva. In sem letos gledala z drugačnega zornega kota. Vsaka je bla po svoje lepa in če še pomislim koliko so se mogle potrudit so zame kar vse zmagovalke.
Men je bla zmagovalka že od začetka najlepša, pa nika je bla tud simpatična. Kot osebnost pa mi je bla njbl zanimiva ravno zadnja, ker je delovala sproščeno in drugače kot ostale.
Forum je zaprt za komentiranje.