frizer v CE
en soncen pozdravcek vsem bejbam tule gor:)
dajte mi prosim svetovat glede frizerja… vedno se razocarana vracam iz salonov, zdaj bi pa res bila rada enkrat zadovoljna in z nasmeskom zapustila salon…
v Celju prosim to, pa ne samo kateri studio, temvec bi prosila za konkretne osebke:) pa priblizne cene (barvanje&strizenje)
upam, da prevec ne pritiskam, bi bila pa res res vesela kakrsnih koli informacij ali mnenj, tako pozitivnih kot negativnih.
hvala vnaprej, pa lep dan se naprej, naj vam soncek sije!:)
LP!
če si poskusila že več frizerjev in si bila vsakič nezadovoljna potem je verjetno problem pri tebi,.verjetno ne znaš točno razložiti kaj bi rada . svetujem ti da prihodnjič nesi s sabo sliko frizure ki jo želiš in bo šlo vse lažje.vsaj poskusi.vem iz lastnih izkušenj,ker sem tudi sama frizerka in vem kako hudo je ustrežti stranki ki ne ve kaj bi rada ali pa so njeni lasje taki da določene frizure pač ne more imeti,ker kvaliteta las tega ne dovoljuje.
draga barbika…
resnicno sem ti hvalezna, da si me razsvetlila in mi pomagala do ozdravitve… saj ves, prvi korak je priznanje… eureka! zdaj vem, problem je v meni. res ti hvala. sem pozabila, da ste vsi frizerji itak popolni in da vedno ugodite stranki in res nikoli, res nikoli ne posiljujete strank s svojimi neokusnimi idejami in jim nikoli ne zas…… frizure zaradi lastnih “videnj”.
pa se prijateljski nasvet: ko odgovarjas na vprasanja zastavljena v forumu, se skusaj osredotociti na vprasanje, ki je bilo zastavljeno (mislim, da je to problem, ki pri tebi izvira ze iz poklica in sicer da ne upostevas mnenj, vprasanj drugih in kar trdis svoje…) jaz nisem sprasevala v cem je klec, temvec samo zanimalo me je, kateri frizer vam ugaja, nisem vas pa prosila za analizo svoje podzavesti…
pa se tole v razmislek: opazam, da se drage zenske na tem forumu znate oz. zelite pogovarjat samo o seksu, ce je kakrsnokoli vprasanje kakorkoli v povezavi s spolnostjo, navalite od vsepovsod z opolzkimi opazkami, ko pa cloveka zanima kaksna popolnoma za vas verjetno nezanimiva tema, a povsem normalna za normalne zenske seveda, pa odgovora ni in ni in ni …
lahko noc vam zeli lucka :*
očitno nisi pripravljena na negativne kritike kot si zapisala.vem da je najtežje iskati krivca pri sebi,lažje pa je obsojati druge.drugič napiši da sprejemaš samo pozitivne odzive pa se ti ne bo treba po nepotrebnem razburjat.sicer pa ti jaz nisem dala negativnega mnenja ampak samo nasvet kako si pomagaj.ne vem kakšen problem naj bi izhajal iz našega poklica,mislim pa da imaš ti večjega ,kar si mi zopet dokazala s svojim pisanjem,da ne veš kaj bi rada,še posebej če se pustiš frizerju prepričat v izdelavo neke frizure ki ti sploh ni všeč.mimo grede kje pa piše da ste stranke popolne in brez napak.
Frizerstvo- kozmetični salon…Kac je v Novi vasi v objektu Grewenbrojh, tam je tudi velikoo ostalih lokalov. Imajo seveda še druge frizerke vendar jaz sem z Mojco najbolj zadovoljna. Nujno se ni predhodno naročiti, je pa dobro, da pokličeš in se dogovoriš…
Mojco lahko poprosiš tudi za ličenje, ti povem, pri meni se je prav dobro obneslo. PRIPOROČAM iz lastnih izkušenj !
Forum je zaprt za komentiranje.