Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako ga zapeljati

kako ga zapeljati

Maste kako idejo kako naj zapeljem ljubega:), sva že nekej časa skupaj (živiva skupaj).zadnje čase je malo utrujen od službe, zato sem v “pomanjkanju”:)) in še malo bi ga želela razvedriti-pa kosilo odpade, uštimana sm že:), tako da mi bo vsaka ideja prišla prav.

Glej ostale poste na to temo (STIMULACIJA)

TI si tista ki veš, kaj paše njemu in le to, kar se bo porodilo v TVOJI glavi, bo pristno, iskreno….narejeno s srcem…vse ostalo bo samo kopija “nas”….

bom vprašala drugače- kako pa ve zapeljete svojega dragega?

Obleči črne mrežaste nogavice in petke pa mini krilo,pa ga bo pogled na tvoje lepe(upam)noge vrgel pokonci.Če je pravi moški in si privlačna bo to delovalo.

Obleci erotično perilo,deluje.Ko zagledam ženo,mmmmuuuuu

Vsi, ki so ti svetovali mrežaste nogavice itd. so, milo rečeno, prismojeni..
Jaz ti svetujem, da si najprej pozorna na to, da se tvoj dragi spočije od službe. Pusti ga malo pri miru, da zajame sapo od celega dne potem pa ga pocrkljaj s kakšnim slastnim prigrizkom. Skupaj poglejta kakšno dobro oddajo na TV (ki si si jo že prej zaznamovala) malo poklepetajta – ti bolj poslušaj kot govori, pa boš videla, da bo tvoj dragi uvidel, kakšno čudovito partnerko ima! Svetujem ti, da nikar ne bodi neučakana! Rada se imejta še naprej! LP

Ivka ne bluzi

Ko se on zlekne na kavč, se ga ti lepo loti. Od zgoraj navzdol. Lepo počasi in z užitkom. To ga pa res ne more pustiti hladnega.

Ivka nimaš blage veze o zapeljevanju.

mene vzem k sebi in se bom takoj pustil zapeljati !!!

Ivka, saj sem si že sama tako mislila-da si mora najprej mal odpočit, a mi grejo vseen mal poredne misli po glavi, zato sem prosila nasvet. in itak se strinjam s tabo (in bom upoštevala:) in ne z mrežastimi nogavicami (te pridejo prav komu drugmu). Pol se mu bom pa pridružla pri tuširanju in we will see:))

Jaz prisegam na masazo – ce se le da z kakim disecim oljem. Najprej po hrbtu, potem po trebuhu, naprej se pa navadno kar samo odvije…pa cetudi je dolgotrajna utrujenost posredi.
Drzim pesti
N.

TO!!! skupno tuširanje…. midva se nikoli ne “samo” tuširava ;)))
srečno!!

sexi erotično perilo…..z malo domišljije …………in ……….

Poljub je kralj dotikov

Tarantela že ve kako se pravilno streže moškim.Sexi erotično perilo,to je pravo.Potem pa sledi skupno tuširanje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close