Moški prijatelji in zaljubljenost
Ne bom kompliciral, samo prašal bom…
1. A se ženske sploh kdaj zaljubite v moške prijatelje?
2. A date sploh to možnost, al ga takoj odpišete, ko je enkrat vaš prjatu? …sej veste v smislu “on je samo prjatu” … “rada ga mam kot prjatla”… “nočem ga zgubit kot prjatla, mi preveč pomeni”… kej več ni šans… …a dejansko res tko mislite takrat k to rečete, al pač ni vaš tip – vizualno al kakorkol že in je to pač lep način?
3. A ženske kdaj postanete s kakim moškim prjatlce, ker upate na kej več? …al je to bolj domena moških?
4. Mate kako izkušnjo v povezavi s tem? …ste se v kakega zaljubile in vas je pol on skenslal? …al ste srečno poročene pa mate naraščaj z njim :)…
5. Se je kak moški prijatelj že v vas zaljubu? Kako ste reagirale in zakaj?
Sam tko, zanima me, ker nekak vidim ful bolj pogosto to varjanto, da se tip zacopa v prjatlco, al pa se kateri proba na ta način približat, ženski se itak fajn zdi in gode, ampak itak noče met nč več od njega…
Pa sprašujem, ker nekak mam svojo teorijo, da z tisto k bi bil je največja napaka, da se ji približaš na ta način in se spoprijateljiš nevem kok… da maš več šans, če si bol “bežen znanec”… Nevem a se z leti to kej spremeni, zdej pri 21 me ne bo noben v drugač prepričal… 🙂
No, če grem še dlje – lih zanč smo se pogovarjal fantje – kako si prijateljice izbiramo tud na vizualni podlagi in da se nobene nebi branili za khm… kej več… Če citiram enga frenda “Prjatu si z njo, ker bi jo rad med rjuhe dobu.” Plehko, moško… ampak precej res 🙂
Skratka… zdi se mi, da nekak ženske slepo verjamejo v neko pravo prijateljstvo z moškim (pravo v smislu da si vse zaupaš in tko – skor k tip… sam da seksaš ne)… Ne trdim, da ni možno… ampak… …jst vem, da novih prijateljic raj ne iščem, ker se ponavad zacopam… zdej zacopat se pa v eno, k te je že po defaultu izključila iz svojega “izbora”… brezveze 🙂
Nevem… mogoče sem še mlad, da tko gledam…. ampak … no da slišim 🙂
1. Ja.
2.Hmmmm..tezek odgovor. Po eni strani ti je pol ful bad tvegat to prijateljstvo ker potem se vse se bolj zakomplicira in tko. To sm slisala ze tud od moskih..da jo majo rajs za prjatlco za cel lajf kokr pa za bejbo za neki casa…
3. Vsaj pr men do zdej se je to zgodil samo 1x…oz. po spletu okoliscin sva postala prjatla ceprov je men ze skoz pac privlacen tud kot kej vec.
4. Men se je zgodil da se je en zaljubu vame pa sm ga jaz skenslala ker res nism nic cutila do njega tko. Z enim sva skoz neki mutila sam si noben ni upu meje prestopit..z enim pa zdj neki mutiva…ampak za tega priznam da je to ze od zacetka tko. Mam pa tud prjatle s kerimi nikol ne bi bla in tud oni ne z mano in smo res samo prjatli in to je to.
Aja pa ne strinjam se da si vsi tipi prijateljice izbirajo vizualno in da hocjo neki vec in tko naprej.
1. DA
2. GA NE ODPIŠEM, PUSTIM ODPRTE MOŽNOSTI, SEVEDA ČE MI JE PRIVLAČEN.
3. ČE ŽENSKA HOČE KAJ VEČ POTEM BO TUDI DELALA NA TEM DA TO DOBI, DA PA BI SE TRUDLA DA BI S TEM TIPOM NAJPREJ POSTALA PRIJATELJA PA DVOMIM SAJ ŽENSKE NIMAM0 TOLIKO POTRPLJENJA.
4.V ZGODNJI MLADOSTI SEM PREKO TAKRATNEGA FANTA SPOZNALA KRASNEGA PRIJATELJA. PO KONČANI VEZI S TISTIM FANTOM, SVA OSTALA Z NJEGOVIM KOLEGOM ŠE VEDNO PRIJATELJA IN ENKRAT SVA SE SKUPAJ NAPILA IN RECIMO DA OD SPOMINOV ZADETA MIDVA SERJEVA. ZAČELA SVA HODT A SVA PO TREH MESECIH UGOTOVILA DA SE BOLJ RAZUMEVA KOT PRIJATELJA KOT PA FANT IN PUNCA IN TAKO SE SEDAJ POZNAVA ŽE DVANAJST LET IN SVA ŠE VEDNO ZELO DOBRA PRIJATELJA.
5.ZALJUBILO SE JIH JE NEKAJ IN Z DVEMA SEM NEKAJ IMELA A VSEENO ČE NE BI, VEM DA JE BIL NEKDO KAR NEKAJ LET ZALJUBLJEN VAME, VEDLA SEM IN RECIMO DA MI JE PASAL, ČEPRAV NI BIL MOJ TIP ZA FANTA, KOT PRIJATELJ ODLIČEN, A KOT SVOJEGA FANTA SI GA NISEM MOGLA PREDSTAVLJAT. NO, NEKAJ ČASA SEM GA PUSTILA V NEVEDNOSTI A SE MI JE ZASMILIL IN SEM MOGLA TEJ STVARI NAREST KONC. PAČ, PREPROSTO POVEDAT DA NE BO NIČ A NE VEM ČE JE KAJ DOST ZALEGLO SAJ ME JE ŠE BOLJ OČITNO ZAČEL GLEDAT Z NJEGOVIMI ZALJUBLJENIMI OČMI.
MISLIM DA NEKATERI TEŽKO VERJAMEJO DA PAČ NE OBSTAJA ZGOLJ PRIJATELJSTVO MED MOŠKIM IN ŽENSKO IN DA JE GOTOVO KAJ VEČ.
ČEPRAV JE ŽENSKA V TAKI VEZI BOLJ ISKRENA, ALI PA SMO BOLJ NEDOSTOPNE V TEM SMISLU. VELIKO MOŠKIH POZNAM KI V SVOJIH PRIJATELJICAH VIDIJO SEKS ZA KAKŠNO NOČ ALI PA KAKŠNA KRAJŠA AVANTURA.
1. V prijatelja… hm… zelo malo možnosti, oz. po dolgem času mi je nekrat en postal všeč, sam v bistvu ni bil nikol tak res dober prijatelj, ampak bolj kolega… Ker ko je enkrat pr nekom že vse odkrito in se takrat še nisi zaljubil, se itak nikol ne boš, to je pa pri priajateljih.
2. Če mi ne potegne, pol lahk dela ne vem kaj, ko pač pri men ne bo nikol iskrice. Tud če je lep in oh in sploh in naj, lahko mu dam priložnost, sam ne bo našel pravega načina, tk da je vseen tud če mu je ne dam.
3. Ja, sigurn da ne pa vedno. Pač se hočeš na nek način približat.
4.V enga prijatelja sem bila, pa sem ugotovila da sploh ni tako idealen, pa da je to sam iluzija, v resnic pa ni moj tip… Po moejm me je videz zavedel. Pa eni se zanjo fajn reklamirat.
5.Ja se je, pa sem mela njegovga naj kolega, pa sva se pol skregala in sem ugotovila, da če on ne bi bil vame,se itak nebi nikol družila kto “prijatelja”. Pol me je skenslu, kot da sem naredila nekaj slabega, sam mislim pa da ni nič narobe, če sem pač delala, tako kot mi paše, briga me, če je on vame zaljubljen al pa ne…
1. A se ženske sploh kdaj zaljubite v moške prijatelje?
Jst osebno ne. To pa zato, ker če me fant zanima za kej več, se mu že na začetku skušam približat na ta način (da pač hočem seks, vezo, karkoli pač že iščem). Prijatelj, s katerim pa sva že dlje časa prijatelja pa ni nikoli na mojem “meniju” potencialnih partnerjev, čeprav se z njim odločno razumem, se lahk marsikaj pogovorim, zajbavam…ipd.
2. A date sploh to možnost, al ga takoj odpišete, ko je enkrat vaš prjatu? …sej veste v smislu “on je samo prjatu” … “rada ga mam kot prjatla”… “nočem ga zgubit kot prjatla, mi preveč pomeni”… kej več ni šans… …a dejansko res tko mislite takrat k to rečete, al pač ni vaš tip – vizualno al kakorkol že in je to pač lep način?
Joj to mi je tok bedn 🙂 Mu že vnaprej povem, da nej od mene ne pričakuje kej več in mu pač povem, da ni moj tip moškega (kar bi lahk že vedu, če sva prjatla že 5 let) čeprav se karakterno ujemava. Zdej pa – cheer up or start cryin’ 🙂
3. A ženske kdaj postanete s kakim moškim prjatlce, ker upate na kej več? …al je to bolj domena moških?
Domena moških 🙂 Če z nekom postanem prjatlca, pol sm prjatlca. Ker če bi hotla kej več, kot sm že v točki 1. povedala, bi že na začetku začela pecat..vsaj na eazy 😀
4. Mate kako izkušnjo v povezavi s tem? …ste se v kakega zaljubile in vas je pol on skenslal? …al ste srečno poročene pa mate naraščaj z njim :)…
Se mi še ni zgodl.
5. Se je kak moški prijatelj že v vas zaljubu? Kako ste reagirale in zakaj?
Ne pitaj :)) Cela 3-4 leta je en joku za mano, frend iz ožje družbe..i told you already, hehe…na koncu je postal že čist obseden, vtikal se je v moje avanture, izbor moških..bil užaljen, hotu je začet hujšat in nevem kaj še, kao da mi bo pol zihr všeč…pa še Bmwja pa bi bla njegova 🙂 In sm mu skos dopovedvala, da to ne bo šlo, da je zame sam prjatu in nej se sprijazne..Na koncu je bil že tok “težek” da sm ga že okurcala 🙂 No zdej sva dokončno skregana, on je po svoje užaljen…men je pa po pravici povedan useen.
Priznam, da so zdejšnji moji prijatelji, le bivši fantje, s katerimi smo ugotovili, da nekaj ni …. za resno zvezo. In te prijatelje zelo cenim. Na njih se lahko zanesem, se zjokam in vem, da ne bo sledilo nič drugega, kot tolažba in podpora. Res jih ni veliko, a so vedno na razpolago (dobro se razumem tudi z njihovimi “deklicami”)
Iz vsakega prijateljstva, se je pri meni, prej ko slej razvila romantična zveza. Ali je “prijatelj” pričakoval več in je izkoristil vsako možnost za “napad naprej”, ali sem bila to jaz (če je močna privlačnost se ji ni dalo upreti).
Potem pa,…. kar na enkrat se je pojavil prijatelj….. ki je postal moj mož…. in oče mojih otrok.
Kadar potrebujem kakšen “moški nasvet”, za katerega ne bi bilo naj bolje, da bi vprašala moža, se obrnem na svoje prijatelje. Ti prijatelji površno poznajo mojega moža in so 100 x bolj zanesljivi, kot njegovi (družinski) prijatelji (saj veste, pri “domačih” pride vse hitro na okrog, pa čeprav samo kakšen brivnik bo dobil za darilo).
In ti prijatelji so boljši od vsake (ženske) prijateljice. Pri prijateljih še nikoli nisem zaznala kakšne zavisti, ljubosumja, tekmovalnosti. Pri prijateljicah pa – če ne drugače so “ukradle” ime za otročke. Pa nobena ni preveč zadovoljna, če mi gre bolje, kot njim (se vidi na mimiki obraza).
Moje mnenje je torej – dober prijatelj je lahko nekdo, ki te zelo dobro pozna in ni (več) privlačnosti. S takim prijateljem nimaš omejitev pri temah pogovora. In veš, da te bo rešil iz kakršne koli situacije, zato ker je tvoj prijatelj in ne zato, da mu boš hvaležna (ali bo v zameno pričakoval kaj več).
Za njih se splača potruditi….
Forum je zaprt za komentiranje.