mazilo za razpokane, pogrizene ustnice
Pozna katera dobro mazilo – labello ali kaj podobnega, ki hitro pomaga pri razpokanih ustnicah. Baje, da je blistex dober, ima kdo kakšne izkušnje? Ker navadna (modra) labella ne pomaga najbolj.
Ker grizem ustnice, potem seveda niso gladke in ko jih želim namazati s šminko se ne razmaže lepo.
Se bom poskušala odvaditi tega, samo najprej jih moram v prvotno stanje spraviti…da bodo lepe tudi s šminko 🙂
Hvala, lp.
hm mogoce ti dajem res bol kruto varjanto samo meni res pomaga, caz noc si res dobro namazi ustnice z neko alkoholno tekocino jst uporabim arniko ce poznas lahko pa uporabis tudi domaci snopc:) do juta se ti bojo lepo zacelile nato pa uporablaj blistex ker je res dober samo kupi unega v labeli ker je veliko bolj prakticen res da je malo drazji kot navadne labele vendar ti garantiram uspeh.
Porocaj o uspehu lep dan
Se strinjam s prejšnjimi izjavami BLISTEX je zanesljiva zadeva (nekajkrat sem uporabila tistega v roza barvi), drugače pa je pri meni na prvem mestu italijanski GLYSOLID – res dolgo obstoječe mazilo, v velikosti labele.
Tisto originalno labello pa ne svetujem, ker sem že velikokrat zasledila, da vsebuje sestavine, ki izsušijo ustnice – kar sem izkusila tudi sama. Naj imajo še ne vem koliko vonjev – je ne kupim več.
Forum je zaprt za komentiranje.