Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MUTTOLA-mal šprtnega duha…

MUTTOLA-mal šprtnega duha…

Lepo prosim, če mi lahko razložite kako je Muttola pristala v SLO reprezentanci, na podlagi česa je dobila državljanstvo na sploh kako je pristala v Sloveniji?
Sama sicer spremljam šport, samo tole sem pa čisto ven spustila.
Čao!

Mojca

Popravke, OTTIJEVA. Danes mam pa res slab dan.

Tudi jaz ne razumem zakaj.Pa ne zna niti besede skoraj slovensko,a ima sl.državljanstvo.Verjetno so ji pogledali skozi prste,ker je vrhunska športnica.To ni pravično.

Ottijeva se je preselila v slo, ker je tukaj njen trener Djordjevič in mislim da ga tudi skupaj serjeta. Seveda pa je državljanstvo dobila zaradi športnih rezultatov. Ona vsaj nastopa za Slovenijo, še hujši je MCdonald (košarkar), ki sploh noče nastopiti za slo, pa je dobil ravno zaradi košarke slovensko državljanstvo. Takim bi ga kar vzela nazaj.

Če prav razumem, je potem dobila državljanstvo na podlagi rezultatov.
Kar pomenim da za ZDA ni imela več dovolj dobrih rezultatov in so jo dali na stranski tir, medtem ko je v SLo videla še možnost nadaljevanja kariere?
Ne vem, popravite me če se motim!
Pa dosega kakšne rezultate za SLo?

Mojca

Pametna punca. Malo si je podaljšala športno kariero, to je vendar njena služba.
Glede rezultatov pa – ne blesti več, kot je nekoč, ravno včeraj pa je dosegla državni rekord na 200 m, kar je vsekakor dobro, čeprav bi bilo tudi meni bolj všeč, če bi ostal v “slovenskih” nogah. Mogoče pa je to dodaten izziv za slovenske šprinterke.
Drugače pa nimam nič proti njej, je pa tekmovala za Jamajko in ne Ameriko, ampak tudi tam ne bi imela več kaj iskati, si pravilno sklepala.

In kaj je narobe s tem? Ravnokar je pri 44ih postavila nov slovenski rekord. Zame je tavelka frajerka, še posebej pa jo občudujem, da si je upala priti v dolino šentflorjasko (čeprav po moje ni vedela kam se odpravlja).

Marlene Ottey ni tekmovala za ZDA ampak za Jamajko.

Za svojih 44-let je prava športnica. Prebila se je v polfinale na 200m in postavila nov slovenski rekord. Kaj je pa naredila Bikarjeva????????????’

Seveda je pa to vsepovsod, da dobijo šprtniki na podlagi svojih dobrih dosežkov, tudi državljanstvo!!!!!!!!!!! In tako je dobila Ottyjeva slovensko – in mislim, da si ga je na nek način zaslužila, ker tekmuje s srcem in se bori za čimboljšo uvrstitev!!!!!!!!!!!!!! Pa to pri 44-ih.

tukaj nekaj ne štima! NEUMNA piše pametno in realno, Mojca, ki pa v “nicku” sploh ne omenja svoje duševne zblojenosti, pa piše zelo NEUMNO! Narobe svet. Mojci svetujem da si najmanj desetkrat prebere kar je napisala neumna. Mogoče spozna kakšne neumnosti piše in potem lahko za primerno odškodnino celo odkupi “nick” od neumne!

Draga Mojca, če ti spremljaš šport, sem jaz svetovni prvak na 100 metrov :))). Če bi vsaj malo spremljala šport, bi vedela zakaj.
Kaj si naj mislijo ljudje o tebi in tvojem poznavanju športa, če ne znaš niti pravilno napisati njeno ime (Merlene Ottey), ne veš za katero državo je toliko odličij dobila (Jamajka), jo mešaš z Mutolo.

Moje mnenje, taka vrhunska športnica si vsekakor zasluži slovensko državljanstvo. 44-letna jamajčanka boljša skoraj za sekundo od 28-letne Bikarjeve na 200 metrov :))) In lepotica jamajčanka polni medije po celem svetu v pozitivnem smislu.

Kaj boš pa rekla na vse tiste južnjake, ki dobijo državljanstvo zaradi igranja nogometa, košarke… v vsaki vaški ligi in odžirajo kruh mladim obetavnim slovenskim igralcem???

Bravo Marlene Ottey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Počaščen sem, da nastopa za SLO.

Tisti, ki ne vedo, kam bi z njo pa so gotovo:
1. nesposobni športniki, ki jokcajo nad svojo nepošteno usodo
2. debele in lene celuritne riti, ki jim je vsaka dobra baba nepopisno huda konkurenca.
In če slučaaaaaajno sodite pod št. 3 (torej nič od 1. in 2.) pa da vas vidimo pri 44 letih, sploh tebe Mojca, ki se imaš za “športno”.

KAJ PA SI TI NAREDILA ZA SLOVENIJO, A???????????? Nergač zarukani!

Ugotavljam žalostno dejstvo, da velika večina Slovencev (vključno z nekaterimi novinarji) NE ZNA PRAVILNO ZAPISATI IN IZGOVORITI imena športnice, o kateri tu teče beseda.
Beda, beda in žalost!

P.S.: Jaz vam seveda ne mislim biti v potuho … samo namig: ta športnica nima nobene zveze s “sestro” Marleno …

JE PA ZASENČILA VSE NAŠE ŠPRTNIKE, NA NOVINARSKIH KONFERENCAH :
ČEPLAKOVA: 1 TUJ NOVINAR
OTTYEVA: OKOLI 50 TUJIH NOVINARJEV

SE JE RES ZA VPRAŠAT

ej Mojca,
predno kaj pišeš proti in o Otteyevi, si preberi njen intervju v sobotni prilogi dela (mislim, da je bilo pred 14 dnevi).
sama sicer nisem najboj navdušena spremljevalka športa, ampak ko sem prebrala to, sem si žaželela, da bi več slovenskih športnikov mislilo s “svojo glavo”.
Da o njenih rezultatih in olimpijskih nastopih v preteklosti sploh ne govorimo.
Mene prav nič ne moti, da ima slovensko državljanstvo, kar pa za nekatere druge, ki ga imajo, ne morem reči!!!

LP in malo več strpnosti, ici.

Lep pozdrav,

se zahvaljujem za vse informacije. Vsem pa, katere sem razburila ker sem napisala njeno ime narobe, ker nisem vedela za katero državo je nastopila pa se opravičujem.
Šport spremljam, samo kot sem povedala mi je ta zadeva ušla. To pomeni vse v zvezi z Miss OTTY. Se še enkrat zahvaljujem za vse informacije.

Mojca

Mojca, nehaj, ker se ti vsakič ponesreči, da bi nas prepričala o svoji razgledanosti (OTTY?????)

Ker kar ne morete pospraviti teh vaših krempelčkov(BIM), kar je drugače tako zelo podobno Ženskemu čveku, kateremu se seveda z veseljem posmehujete, naj nadaljujem.
Kako škoda je, da anonimnost izrabljate zato, da žalite. Primitivno. Da bi vas morala prepričati o svoji razgledanosti, zakaj le? Morda sem ena izmed vaših šefinj, pred katero zaradi treme pozabite govoriti in vas jo je tako strah, da en dan prej ne morete spati? Vidite, tudi to je lahko anonimnost.

Zakaj sem dala to temo na Moški čvek, ker sem želela dobiti informacije, kar v večini tudi sem in ne žaljenje, kot je to v vašem(BIM) primeru.
Da sem se zmotila in to zopet v napisu imena, kar je po vaše zopet nedopustno in naj vam povem, da že stojim v kotu za kazen, je pač pokazatelj, da me Miss OTTEY resnično ne zanima veliko.

Prav tako se lahko v vašem imenu BIM, BING, BIK zmotim, ker me prav tako ne zanimate.
Morda pa bi bilo boljše , da razmislite v sodelovanju v Ženskem čveku, se boste počutili kot doma.
Kot sem že napisala, še enkrat hvala za informacije. Vam gospod BING, pa veliko sreče v življenju, ker kot kaže jo potrebujete.

Mojca

A me je kdo klical?

drgai športnik

ravno “južnjak” jo je prepričal, da naj trenira v Sloveniji
če že imaš toliko proti
upam, da Otteyeva ne bo izvedela kako zafrustriran in ksenofoben narod je to

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close