Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevarane

Prevarane

Mene pa zanima če je katera tukaj na forumu, ki jo je dragi že prevaral in mu je vse skupaj oprostila, ali mu sama vrnila?

O tem teče debata:kaj bi storile,če…

Vem Uli, saj sem tudi sama odgovorila, mene pa zanima če so že oproščale partnerjem, zato ker tudi takšne se najdejo ki so na začetku prizadete, potem pa ugotovijo da ne morejo živeti brez njega in mu vse oprostijo.

Nisem bila prevarana, no ja, vsaj jaz ne vem, da bi bila, moram pa priznat, da sem jaz varala. In opravičila za to ni! Se pa človek, ko enkrat vara, nekoliko spremeni in začne drugače gledati na to. Če bi me fant prevaral, bi verjetno vseeno ostala z njim, samo bi se morala dogovoriti, da so potem take “aktivnosti” lahko obojestranske. Ampak to govorim zdaj, ko sem spremenila mišljenje. Prej pa bi mu verjetno ne oprostila in bi šla narazen!
Vse je odvisno od tega, kakšen odnos imaš do spolnosti in kako intimna se ti zdi ta stvar!

Poznam gospo, za katero vem, da jo je na začetku zakona, ko so bili otroci še majhni, mož prevaral. Možu je po dolgem premisleku odpustila – jaz je takrat še nisem poznala. Zdaj, ko je minilo od tega že mnogo let, ju včasih, ko se srečamo malo opazujem in vidim, da je njun odnos malo čuden: On ji da kakšen kompliment, jo pohvali, ona pa sploh ne reagira. Čeprav je sicer zelo samozavestna ženska se možu pri večjih odločitvah podreja…
Ne vem, težko je tako na daleč delati zaključke, ampak se mi zdi, da odnos nikoli ne more biti več tak kot prej – nekaj se za vedno spremeni. Torej, če nočeš do konca življenja živeti v nekem mlačnem zakonu, potem moraš proč. Za koga je mogoče to težja pot, vendar po mojem edina pravilna.

lp,
SImona

Zdi se mi, da če nekoga res ljubiš, ga nikoli ne boš prevaral. Ko pa ljubezen ni tista prava, ampak se samo slepimo in se tolažimo, da je to ta pravo, potem pa lahko pride do varanja. To pa zaradi tega, ker, verjetno, iščemo drugo, pravo ljubezen. Tako da, ko nekdo vara, najverjetneje pomeni, da ne ljubi z vsem srcem!

Saj se sliši lepo. Se postaviš nad vse in rečeš, veš kaj dragi, si me prevaral adijo. Ampak, če so otroci zadeva ni enostavna. To predstavlja odločitev, da bodo tvoji otroci živeli v družini brez očeta. Da se bodo z njim videvali enkrat na 14 dni. Dabo takrat skrbela za njih njegova nova prijateljica s katero bosta imela polbrate oziroma polsestrice tvojih otrok. Ti boš pa sama skrbela za svoje.

It’s up to someones taste.

Se strinjam s tole izjavo.

men se zdi butast kar praviš Immaculata. Bolš da zivijo v loceni druzini, kot pa nekje kjer ni ljubezni, spostovanja in po možnosti kreganje.. zakaj pa bi živeli brez očeta oz. ga vidli samo na dva tedna. sej so lahk stiki pogostejsi, mama pa zivi mirno in vsaj ve pri čem je, ne pa da se stalno sprašuje :”bog ve, če se spet ne k…”

Mene je bivši prevaral pred očmi z drugo in to je ena taka stvar, ki je nikakor ne morš spregledat oz. oprostit..vsaj jst ne. Od takrat se mi je totalno zagabil, z njim sem prekinila vse stike čeprav je pol še neki časa najedal, ampak od mene ni dobil nobenega odgovora. In če odgovorim na vprašanje – prevare ne oprostim NIKOMUR & NIKOLI! Vsa ljubezen do njega se v trenutku spremeni v sovraštvo oz. se mi tolk zagabi, da ni šans da se me bo še kdaj dotaknil…

jaz sem sama prevarala, pa je izvedel in sva še danes skupaj, ampak je težko.

Si se vprašala kdaj:zakaj te je prevaral,kje je vzrok?Ali si ga spolno zadovoljila,si še privlačna,zapeljiva,ali pa se te je preprosto naveličal zaradi pogostih majhnih prepirov.Pri drugem dekletu je najbrž iskal tisto,kar pri tebi ni dobil.Brez zamere,tako je moje mišljenje.

Mal je zakomplicirana najina zgodba, ne da se mi razlagat, je pa to naredil zanalašč in namerno…pa tut vedu je, da je ON edini krivec za to, kar je naredu…ker se mi je pol še pol leta silil z opravičevanjem…

Blondy go girl!!!

Bila sem prevarana dvakrat.T obema fantoma sem bila skupaj 3 leta (z vsakim 3 leta).Izgubila sem zaupanje v ljudi.Ko se mi je prvič to zgodilo,sem bila popolnoma na tleh.Dobila sem fanta z drugo,ta prizor mi je ostal pred očmi.Ko sem se končno opomogla,sem pričela z drugim,vendar ko me je prevaral,ni bilo tako hudo kot prvič.Z leti in izkušnjami dobi človek bolj debelo kožo.No,odpustila nisem nobenemu,ker če človek enkrat to naredi,bo naredil tudi drugič in … Sedaj imam fanta,ki mu poskušam zaupati.Lahko upam le,da ne bo tudi on izdal mojega zaupanja…

Jaz sicer še nisem bila prevarana, pa tudi prevarala nisem nikogar do zdaj. Vedno sem govorila da je to nekaj kare nikoli nebi mogla oprostiti! Nikoli!!! Skozi leta sem mišljenje malo spremenila, kaj pa vem zakaj, zaljubila sem se, zato najbrž. Zdaj pravim da bi oprostila lahko, pozabila pa nikoli. Tukaj je hakelc. Kaj ti pomaga oprostiti, ko ga vsak dan gledaš, gruntaš kje je če zamudi(čeprav je šel samo tankat ali pa je dren na cesti) ipd. Eto tega jaz nebi prenesla in zato ne vem če bi bila lahko z nekom ki bi me prevaral?! Res ne vem.
Da bi mu pa vrnila milo za drago pa niti slučajno, to mi je pa čist pod častjo. Da bom jaz sexala z nekom, da se bo on slabše počutil??!! To nima nobene veze z mano, jaz bi naredila nekaj da bi se jaz počutila bolje in ne da bi se on slabše. Zdaj boste nekatere rekle pa seksaj z nekom ki ti je všeč od prej, simpatičen, ki si ga zapazila(to je isto kot da sem ga jaz prevarala še preden je on mene, če bi imela jaz nekoga že zamirkanega v primeru da ga rabim za maščevanje).

Ah komplicirano. Vem samo da bi bila ful žalostna in da nebi nikoli pozabila. Mu ne privoščim da živi z menoj naprej, to bi bilo samo mučenje za oba.

enkarat je morda zmota, napaka… vse ostalo pa navada. ce razumes, kam se nagibam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close