Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PIK NA PENIS

PIK NA PENIS

Bil sem na dopustu,nudisticni kamp,seveda spodaj brez(nic hudega slutec),nakar prileti cmrlj in me pici na konec glavice! Glavica je bila v trenutku otecena in po dveh dneh je se vedno tako! Ali je imel kdo enak problem,s cim naj se namazem,da ublazim oteklino? Hvala!

Ne nas jeb** – kdo pa ti verjame!!!!!

Ja čebulne obkladke si boš moral dati na tvojega King-Konga in malo bolj počasi sexat,če ne bo booleelo.Ja kaj pa če te je ponoči katera punca ugriznila za glavico,vzrok pa je nič hudega hoteč čmrlj,ti pa si imel 3 pire preveč!?

Nihce te ne sili,da verjemi! Meni se je to pac zgodilo in se danes imam glavico dvakrat vecjo kot ponavadi! Nobenega pa ne jeb**!!! Mislis,da se to ne more zgoditi,ali kaj? Ce je tebi nerodno biti v nudisticnem kampu,se ne pomeni,da je tudi meni nerodno! Ne vem,morda me je zuzelka zamenjala za cvet,pa vidla da ni to to,pa ugriznila…Vem samo,da boli,srbi in tega ne privoscim nobenemu!!!!!

je pač tko, da gredo insekti radi na drek:-)))

ti si tud en drek “megaboy” verjemi,da ti ne privoscim,da bi sla kaka zvalca na tvoj “drek”

jaz ti pa kar verjamem…ponavadi je tako da se zgodi prav to kar si človek nebi nikoli mislu in zveni nadvse nemogoče! v lekarno pojdi po kako mazilo za pike…pa ni treba povedat kam te je piču:)
lp

Ali je danes OTEKLINA že kaj isplahnela,je bilo hudo,ali je bolelo,te je peklo,ali si lahko kaj sexal,pa spal ponoči?

Saj ne nameravam povedati,ker mislim,da bi se smejali pa delali norca iz mene…Ampak se vedno ni nic bolje,oteklina je se vedno,kot strucka 🙁

Ni nic “isplahnelo”,bilo je hudo po piku,boli,srbi in pece!! Sexal se nisem,zdaj je zekar nekaj casa! Resno me skrbi,da ne bi bilo kaj narobe.Drugace pa,ko grem na stranisce,pece,kakor da bi me kdo rezal. Dostikrat se ponoci zbudim…

Pojdi k zdravniku!!

Saj bom verjetno sel,ker se ni nic bolje,ampak mi je nerodno tam razlagat kaj se je zgodilo. Vsekakor bo pa treba iti ;(

…če pa še ni nič bolje, da vsaj bolečina ni minila, potem pa k zdravniku…lahko poskusiš še tako, da si v spodnjice natreseš ledu…..malo hecno bo vse skupaj…ampak, malo te bo ohladilo, pa punce bodo gledale za teboj….velik kupček bo tam spodaj, pa malo moker, hehe….vsaka se bo ozrla za teboj :)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Res se mi smiliš, joj kako te je moralo boleti!!!
V resnici pa te je malo teško, ker ti lulček še ni zrasel!
Fantje imamo še eno češplo, ki bi ji rado nekaj binglalo med nogami in to ne vrvica od tampona.

Čmrl pa pič, ma koga misliš farbat.??????

Cmrlj,ne razumem ravno,kaj hoces povedati oteklini,da imate fantje se eno cesplo…Ali lahko obrazlozis prosim.Ne razumem.Hvala.

Kaj je zdaj, je še otekel? Če je še, potem moram to videti!

Se je to zgodilo tudi nekomu, ki ga poznam, samo da ga je piknila osa. To sploh ni smešno in tudi ne tako neverjetno. Hladne obkladke uporabi. Pa k zdravniku pejt, če ne bo bolje.

Toliko.

Enga je opekla meduza. Mu je tako otekal, da smo na plaži vsi strmeli
v to velikansko zadevo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close