MAVRIČNI VITEZ
Bolj ko gledam po kateremkoli foromu, bolj pogosteje naletim nate. In na začetku si se mi zdel en kar tak vredu in prijazen, zdaj pa sem zmeraj bolj besna nate. Vsepovsod vtikaš svoj nos, vsepovsod soliš pamet. Spoštujem tvoje mnenje, ampak zmeraj bolj se mi zdi že malo preveč vtikuješ svoje prste vsepovsod. Malo se ohladi, pa bo vse o.k.
Pa brez zamere!
Odkrita beseda v odkrito srce!
lp, jade
..sem prečitala…sem zamahnila z roko in šla mimo…in se premislila in evo mene nazaj…
…če povzamem…vsi tisti, ki ti nismo všeč naj se skipamo (skipajo) dol s foruma, ostali pa lahko ostanete (ostanejo)?…
…všeč ti pa niso tisti, ki vtikajo nosove v biznise na netu?…pa to je isto kot če bi se eni na placu sredi ljubljane full drli pa kregali… ali pa strastno poljubljali in objemali, če že ne sexali… ali pač počeli kaj drugega…vse z namenom pritegniti poglede mimoidočih ali pa kar tako iz dolgčasa…no, in ko bi si izborili ščepec pozornosti in bi bil cilj dosežen pa ne bi bilo večjega užitka kot serviranje firbcem kaj v stilu “preveč vtikuješ prste v naše biznise ali pa eni pa res nimajo nič drugega za počet če že ne kaj bolj sočnega…”
pa zato sem tle…da vtikujem nos…:)
mavrični vitez kod hodiš…
Bolj, ko gledam po forumu, več enakih brezvezni tem vidim. Le zakaj morajo bit enake teme na vseh forumih, že ena taka je čist brezveze in brez pomena. Kaj si hotela dosečt, daj povej nam prosim? Ali ti je bilo res samo tako grozno dolgčas, JADE? 🙂
Ma, nobenga nisi razjezila, jaz ti hočem povedat da s pluvanjem v morje, še le to ne bo naraslo. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.