Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Orgazem pri sexu

Orgazem pri sexu

Ženske, zanima me, kako pogosto doživite orgazem pri sexu? Jaz ga kdaj doživim, kdaj ne. Ponavadi ga doživim tako, da je fant zgoraj, pa da je sklonjen čisto na mene, in da se s telesom dotika ščegetavčka. Svetujte mi, kateri položaj je še dober, da dosežeš ogragem?

en predlog; da si ti odzgor (sediš na njem) in je med vama kot 90° (ne da ležiš)… pa še oba imata proste roke 😉

Če sediš ja kakšen stil je pa to,je treba še kaj druzga delati.

ja, seveda! ;-)) migat, ja!! ampak v sedečem položaju! to sm misnla…

Migat pa ne samo z rokami,hi,hi,kot ptič s krili.S kom je še treba migati?

Poskusita tako, da on sedi in ima oporo za hrbet (npr. kavc, stol itd), ti pa sediš na njem okobal, tako da gledaš proti njemu.

Pa veliko lepih trenutkov

bi ti povedala, pa je preveč za pisat…najboljš da probata vse živo,pa boš vidla.
tist mi je pa ful smešno ko ste napisal da je treba kot ptič z rokami delat. si kr predstavljam….:)))

Jah, smešno Urša, samo Uma je napisala NE samo z rokami, ne pa da je treba z rokami. Itak šala, ampak, kar je je. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close