kaj menite
Mario Galunič JE peder. Ampak to samo po sebi ni še nič narobe. Sem govorila z nekom, ki je bil na snemanju njegove oddaje, ki jo ima ob nedeljah zvečer (Spet doma- ali kako se že imenuje). Med reklamami, ko se ugasnejo kamere je baje totalno nedružaben, s svojimi gosti, ki so ravno takrat na odru se sploh ne pogovarja, ves čas je tiho in slabe volje, odmaknjen od vseh in se drži zase. Sem pa brala tudi en intervju z njim, in njegovi odgovori so čudni, da se razbrati da je zelo zaprta, nedružabna osebnost, ki ji je cel svet odveč. Vendar si je žal izbral takšen poklic, kjer je na očeh javnosti in bi se moral sprijazniti s tem, ampak njemu je vse odveč. Zafrustriran je, ker je homoseksualec in s tem, da ga imajo ljudje radi in so ga sprejeli kot medijsko osebnost, zdravi svoje komplekse. Meni osebno se zdi da v oddaji ni sproščen ampak vse dela nekako prisiljeno. Na pogled je pa kot Frankenštajn.
Na pijačo bi pa jaz povabila vse prej kot njega:)
Meni vizualno sploh ni kaj prida. Samo je mal bogi. Vodi oddajo v nedeljo zvečer- (a je to še stari naslov? ), no to pomeni družina, kar pomeni oči,mami,otroci. Ima moškega parterja, kar nikakor ne gre skupaj k tej družinski idili povprečnega Slovenca. Valda se mora skrivat, ne more si privoščiti sprehoda ob obali od Bernardina do Pirana, nakupovanja s partnerjem, sigurno bi ga slikali, pol bi blo pa v cajtengih (a se spomite), ne vem kako bi delodajalci (TV slo) gledali na to, da kvari gledalce.
Če jaz nebi smela z možem na sprehod, izlet po Sloveniji…, bi ratala tud zatežena.
Taja, na pijačo pa ga le povabi, saj je le pijača, peder gol ali dol.
Forum je zaprt za komentiranje.