Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Emporium

Emporium

Zanima me, če kdo ve, kako je s pridobitvijo kartice Emporium!

Namreč, zasledila sem, da je potreben prvi nakup za večjo vsoto denarja (mislim da je bilo lani 200000 SIT), dobiš kartico, s katero imaš potem stalno nek popust in pa tudi nekakšen “predrazprodajni” popust.
V trgovini sem že spraševala, vendar se obnašajo bolj skrivnostno.
Je med vami mogoče kakšen lastnik ali lastnica omenjene kartice, da bi mi postregel z imformacijami?

lp

mejo so prestavili na 300.000 sit, je pa res, da imaš pred razprodajami 30% popust. sicer je popust 10%.

Hvala za info!

ne razumem zakaj bi se obnašali skrivnostno… sej ni to kartica samo za VIP osebe ampak za vse kupce… res bedno…

Res se obnašajo skrivnostno!
Prej se je kartice dobilo ob nakupu nad 200 tisoč. Zaradi velikega navala Hrvatov, so mejo spremenili. Teh kartic nekaj časa celo ni bilo mogoče pridobiti ali pa so se tako le obnašali. Moja mami tam veliko nakupuje. Kartice pa žal še vedno nima. 🙁

Kaj? A sem prav razumela? 300.000 sit v enkratnem znesku oz. za en sam nakup?

Saj meni je po svoje vseeno, če so skrivnostni, zdaj vem, kako in kaj.
z njihovo ponudbo sem zelo zadovoljna, prodajalke so prijazne in predvsem niso vsiljive, lahko sem tam celo popoldne in v miru izbiram, pa mi ne bo nihče težil in pod prste gledal. Ko pa rabiš pomoč, so pa vedno prijazni in ustrežljivi, pa tudi ostale storitve so super (šivalnica in svetovanje).
Plus njihove ponudbe v stilu emporičnega dne…
300000je mogoče res veliko, toda, če gledaš tako, da stane dober kostim za zimo najmanj 60 tisoč, da o plaščih in jaknah ne govorimo, pa čevlji tudi niso poceni………
Jaz računam, da gremo skupaj z ženskim delom naše familije in se bo nabralo.

Sicer pa v bistvu v SLO nikjer drugje skoraj ne kupujem, razen v Outletu.
Lani sem kupila v mangu volnen hlačni kostim in je po enem letu redkega nošenja za v smeti.

Emporium vs Outlet ????? Halooo?

Kako to mislis, haloo?

V Outletu sem dobila že precej kvalitetnih cunj za smešno ceno. Pa Geox čevljev tudi. Pa smučarski komplet in nekaj goretex oblačil.

Draga p., maš prou!
Tut midve z mami bova enako “napadli” Emporium. Njihova šivalnica je sicer tko tko, v svetovalnici so pa prva liga.
Kar se tiče pa zneska nakupa….če kupiš kostim, kaj zimskega, mogoče kakšne čevlje in če to naredita dve…ni noben problem. So pa vse stvari zelo kvalitetne. In če si kaj posebi želiš, ti tudi naročijo. Mamo dobre izkušnje. Tudi močnejši imajo ogromno izbire.

Jah….če finančno zmoreš, da se naenkrat za cunje skeširaš 300.000, pol res ni problem. Jst osebno se ne morem 🙂 Pa vseen tja hodim.

Jaz še 30.000 sit v enkratnem znesku ne bi zmogla dati, kaj šele 300.000! No no, pač srečnice 🙂

jest ne vem, a mate v Ljubljani vsi plače po 300000 sit al kaj?!
A ni malo pretirano vse skupaj ?!

No, mislim, da tule ni nobena rekla, da bo dala 300 k SIT naenkrat, se mi zdi, da smo bolj razpravljale o tem ,da bi šlo več žensk iz familije kupovat skupaj – da dosežeš kvoto.

Sicer pa je moj koncept nakupovanja tak, da enkrat na sezono kupim vse, čez leto pa nič. Pa smo na istem, kot če vsak mesec zapraviš samo 10000 SIT za obleke.

Valeja, nisem iz LJ, niti ne delam tam; le kupujem redno tam.

Tut jst sama nebi zmogla nakupa 300 tisoč. Sem še študentka. 🙂

Več skupaj pa bi nas to zmoglo. Sicer pa….takrat pač kupiš, pol maš pa kr fajn popust…mislm, da maš na perilo skoz ene 10%, ne vem kako je z ostalim.
To se pa že pozna, glede na to, da majo tam res veliko izbiro spodnjega perila.

Drugač pa tut jst ne poznam nobene, k bi kr 300 tisoč mal za šalo zapravla.

Jah punce moras met pilota za moza in jo dobis kadarkoli se zmislis!

Nekateri na žalost niti 10.000 sit ne moremo dati na mesec za obleke.

Tema pogovora je bila, kako pridobiti omenjeno kartico.
Nimam se namena pred nikomer zagovarjat. Trošim izključno svoj denar, ki ga tudi pošteno zaslužim.

Ali lahko potem to kartico uporablja več oseb (če na primer dosežemo kvoto 300.000 skupaj s prijateljicami?)

Ali imajo res tako kvalitetne obleke? Moram pa res iti pogledat…

V kolikor bi imela 300.000 za šoping verjetno tega nebi naredila pač bi ta denar podarila v humanitarne inš. nikoli pa jih nebi nesla v Emporium….seveda pa nikoli ne bom imela 300.000 za šoping tako da sem čisto srečna in zadovoljna z tem kar imam in z trgovinami v katerih kupujem….pa zato nisem nič manj vredna

:))

Poljub je kralj dotikov

Čivava, ne vem, kako je s prenosljivostjo, pri nas bomo šli v tak šoping v družini, tako da se bomo tudi za naprej lahko zmenili.
Glede tega, kaj imajo,je pa odvisno kaj nosiš, kolk si stara in za kaj oblačilo potrebuješ.
Jaz imam nekaj Marellinih kostimov že več let, tako da to tudi odtehta ceno – prej sem kupovala v Italiji, da sem lahko koristila tudi IVO. POtrebujem jih pa za v službo, ker si enostavno ne morem in ne smem privoščiti kaj ponošenega.
Najbolje je, da si pogledaš njihovo spletno stran.

Tarantela, očitno sem ti stopila na žulj. Sicer mi je vseeno, ker sem spraševala povsem nekaj drugega. Za dobrodelnost ni treba biti bogataš; že zelo majhen prispevek lahko pomaga. Lahko pa delaš prostovoljno – jaz skrbim za živali že dvajset let in nisem za to dobila še niti tolarja, vsako poletje pa nakažem denar hrvaški organizaciji za zaščito živali.

Pa lep dan vsem.

Ta je pa bosa, tarantela…če imaš redne dohodke ti prav tako zapraviš za shoping 300.000 SIT tko kot vsi drugi. Razlika je edino ta, ker nekateri to opravijo naenkrat v emporiumu, drugi pa denar zapravijo v več trgovinah, večkrat v manjših delih. Kar se tiče emporiuma, če primerjam cene s tistimi v a hali (manjše trgovine), opazim, da je tukaj ceneje za isto kvaliteto.
Moraš tudi razumeti, da imajo nekateri službe, ki so vsak dan v stiku s poslovnimi strankami ali pa na kakšnem okencu in so v vsakodnevno v stiku z ljudmi. Taki potrebujejo več cunj. Jaz jih recimo ne potrebujem in tudi ne zapravim 300.000 SIT naenkrat, ampak samo okol 10.000 SIT po večkrat. Jaz sem lahko cel teden v sluzbi v istih cunjah, pa ne bo nihče opazil :)))

Sem prepričan, da ti ne bi nič dala za humanitarne namene. Če bi imela namen, bi že zdavnaj dala. Tko pa verjeten nisi dala letos tudi 1000 SIT.

Jaz priznam, da ne dajem. Ker nočem podpirati raznih voluharjev, kot so RK in ostale inštitucije, ki imajo bajeslovne plače, medtem ko razni prostovoljci pa delajo zastonj. Samo posočje poglej, ko so nam trgali od plače “humanitarno pomoč” …50 % denarja so samo priskledniki in razni državni voluharji požrli.
Pomaga se samo direkt prizadetemu, ki ga sam opaziš in vidiš, da resnično potrebuje pomoč! Ne pa takemu, ki sam prosi za pomoč.

Zaradi mene lahko porabite vse za obleke, tudi denar za hrano, samo ne nakladati, da VSI z rednimi dohodki porabijo 300.000 sit za obleke. Wake up, baby! Ne kakakmo vsi denarja.

bemu miško,nisem mogla mimo tega posta….kot prvo ne zapravim na mesec 300.000 za cunje in blagor tebi če jih lahko, kot drugo ne veš kdo sem ne poznaš me in ne moreš trditi da nisem dala niti rabim komu dokazovati da sem prispevala kar nekaj denarja…pa ne RK,pa ne v posočje ampak tja kjer ta denar še kako potrebujejo….morda pa imam svoje razloge a ne!In tudi tebi nebi padla kapa z glave,če bi se kdaj pa kdaj ozrl okoli sebe

🙂

Pa vse lepo v življenju

Poljub je kralj dotikov

Sej ne trdim, ampak pravim, da verjetno nisi dala niti tolarja za dobrodelne namene. Meni ni treba nič dokazovati. Jaz bi ti verjel, če bi samo napisala letos sem dala 5.000 SIT recimo unicefu…tko pa nisi nič, le to da jaz ne morem vedeti nič, ker te ne poznam. Tko kot ti mene ne. Jz tudi prispevam, nekaj v svoj žep, nekaj pa v ženin žep, nekaj pa še za otroka ostane :)))
Več pa ne morem, ker mi država vzame, ki bi morala skrbeti za socialne in reševati socialne težave. ( s tem ne mislim na lenuhe).
Kot sem že omenil tudi jaz ne zapravim 300.000 sit na mesec in sem prepričan, da jih tukaj ki so se javili ni nobenega, ki bi vsak mesec toliko zpravil za oblačila. Verjamem pa, da enkrat na leto to nekateri storijo z družinskim nakupom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close