Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najboljši ljubimci in osvajalci

Najboljši ljubimci in osvajalci

Kateri so najboljši ljubimci in osvajalci ženskih src?So to Italjani ali Španci,mogoče južnjaki ali pa celo slovenski moški ?

Slovenski moški sigurno ne. Večini je bolj zanimiva flaša kot ženska.

Ne bi vedela, imam izkušnje v glavnem samo s slovenskimi moški. Se pa strinjam s strelico, da pa slovenski moški sigurno ne (razen redkih izjem).

Mislim gorenjci,štajerci primorci,kaki so kaj ?

Francozem gre zadeva dobro od rok, slovenski moški so kar vzdržljive sorte za poskočnosti ampak osvajanje, pihanje na dušo in na žalost tudi vljudnost jim ni ravno pisana na kožo…hmm raje neham ker drugače bom samo še na grmado prispela.

Preveč gledaš mehiško španske popoldanske nadaljevanke.

Tv skorajda ne gledam francoske naveze pa so mi blizu iz realnega življenja. Uma se ti zdi to tako fiktivno ali kaj saj smo vendar v Evropi??? Evo z eno nogo sem že na grmadi!

Men se zdijo ful temeperamentni in sexi moški latinosi… 🙂

če je prava ženska ob pravem mošku, je lahko vsak moški dober ljubimec.
Všeč so mi pa že skoz blondinci in svetlopolti moški, kakšen seksi Šved 🙂

Tudi meni so všeč svetlolasci. Ampak ne skandinavski tip blondinca, bolj mi je všeč slovanski tip (Rusi, Ukrajinci…).

Imela sem izkušnje z Italijani, nekatere so bile pozivitvne, nekatere negativne. Eni znajo takoj osvojiti žensko, eni so tako vsiljivi, da bi jih najraje po glavi počil. Zmeraj se je govorilo o Italijanih o velikih in strastnih ljubimcih, pred kratkim pa sem brala neko it. ankeko, kjer je razvidno, da to dandanes ne velja več.

Kar se Slovencev tiče je tudi podobno. Eni znajo, drugi ne. Mogoče malo večja večina ne zna več osvajati žensk, kakšni ljubimci pa so… mislim, da kar zadovoljivi 🙂

vsaka ima takega fukača kakršnega si zasluži

men je pa moj naj, naj…….pa je ljubljančan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close