Za mojo malo…
Moje življenje je prišlo do točke, ko se počutim popolnoma izgubljenega…Danes odkar sem ostal, me cel dan spremlja bolečina v želodcu in še dosti hujša v srcu. Vedno ko se ozrem na omaro, kjer so tvoje in najine stvari, mi stopijo solze v oči…Solze žalosti, solze brezizhodnosti… Šele sedaj ko te ni, se zavedam koliko mi res pomeniš in kaj vse bi zate naredil in spremenil. Šele sedaj sem zares opazil kaj vse si zame naredila in kako močno si me ljubila!
Žal mi je za vse izrečene besede, ki niso bile nič več kot samo besede.
Ravno sedaj sem se zopet ozrl proti tvoji sliki…joj kako hudo se počutim…tako ne morem živeti, pa čeprav je samo en dan, odkar se je za vedno končala moja sreča…
Moja ljubezen, brez tebe sem zrak, brez tebe že cel dan postopam po hiši gor in dol, stojim na balkonu in čakam da bom zagledal tvoj beli avto, kako se bo ustavil pred mojo hišo…
Moja dajska, nobena ti ni enaka in kako mi je žal da sem to dokončno spoznal šele danes. Ti si nad vsemi, ti si edina, ki si mi vlivala upanje v življenje in edina, ki si imela načrte za naju oba… In jaz sem te razočaral, vendar verjemi mi, ni bilo namerno, ravnal sem nepremišljeno…
Sedaj vidim kaj res hočem v življenju! Sedaj res prvič v svojem življenju vem kaj hočem postati! Vendar to mi nikoli ne bo uspelo brez tebe…
Besede ne morajo opisati kako se sedaj počutim, čisto sem na tleh, pa ne zato, ker sem zgubil punco s katero sem si zapolnjeval dneve. Ne, še zdaleč ne zato! Temveč zato, ker sem izgubil svojo srečo, svoje srce, sebe… Brez tebe tudi mene ni, in me nikoli ne bo…
Lubi, vem kako se počutiš, vendar verjemi da se jaz počutim še 10x huje, to pa zato ker sem pustil da je splavala po vodi največja priložnost za mojo srečo…
In verjemi, da vem kaj hočeš in vem kaj jaz hočem, in vse to ti lahko dam, samo da sem ob tebi, da te stisnem k sebi za vedno… Danes in za večno…
Ti si najboljša stvar ki se mi je zgodila v življenju, to lahko sedaj jamčim s svojim življenjem!
Vse kar v tem kritičnem trnutku čutim do tebe je ljubezen…
Zasluživa si da sva skupaj, dajska in dajsek za vedno, neločljiva v srcu in v telesu! Dream team za vedno!!!
LJUBIM TE, ti si moje vse, brez tebe ni ne dreves, ne ptic, ne rek, ne potokov, ne dolgih belih poti po katerih se sprehajava z dino… Brez tebe ni niti Dine in mene. LJUBIM TE! Tvoj Koko
P.S. Hanz in bazeni in bele pokrajine naju čakajo in prav tako najin novi album, da ga napolniva…
P.P.S. Lubi uspelo ti je, rešila si tistega kužka, nemškega ovčarja! Že dva dni ga ni več v kletki! Bravo lubi! Le tako naprej…
Še nekaj sem pozabil omeniti! Najbolj pogrešam tiste najine male stvari, ki so tvorile tako popolno celoto… Tiste stvari ki jih imava samo midva, ki sva jih prvič odkrila eden ob drugemu. Velikokrat sva rekla da sva kot brat in sestra, tako sva bila povezana… Ravno sedaj ko sem si oblekel pižamico, sem se spomnil ko si mi rekla kako sem luškan ko sem jo zadnjič prinesel k tebi v vrečki… Take stvari te naredijo tako popolno!!!
Hvala ker ti je všeč senčilo za oči (sedaj sem prebral na forumu planet lepote, da si odprla temo in si povedala da sem ti kupil najboljše senčilo kar jih je…)
Lubi zakaj mi nisi povedala da si odprla temo v kateri si mi hlvaležna? To da si odprla temo in me omenjala je že ena od stvari ki sem si jih želel od tebe! Vidiš, celo bila si taka kot sem hotel, pa mi nikoli nisi povedala 🙁
Zato srčno upam, da nisem za to zvedel prepozno…
Nočko
Kot bi brala pismo mojega bivšega! Ampak ob tem mi ne uide vzdih očaranosti, ampak razočaranosti. Iz tvojega pisma predvidevam, da te je prej prosila, ti govorila kaj bi rada od tebe, ti pa tega nisi slišal in si delal po svoje. Nekako si jo imel za samoumevno. Imel si se lepo, nisi se kaj posebno trudil, da bi upošteval njene želje. Ampak sedaj si se pripravljen truditi! Zakaj ne prej? Misliš, da boš potem še tako srečen, ko se boš moral potruditi in delati nekaj, kar ti ne leži najbolj, česar mogoče nisi vajen, vendar si ona to želi od tebe? Dobro pomisli! Ti ne bo pretežko? Nekaj časa že, ker boš ves pod vplivom ponovne združitve, kaj pa potem, čez leto, deset? Ko pozabiš na vse bolečine, ki jih sedaj prestajaš? Boš potem še vedno srečen? To, da vsak trenutek misliš pozitivno, da se opominjaš, da si lahko vesel, ker imaš ravno to osebo za partnerja, to je težko delo. Pa praviš, da se ti počutiš še desetkrat huje kot ona … mislim, da nisi v resnici dojel, kako se ona počuti. Zakaj moraš poudarjati, da se ti slabo počutiš, ko pa ji želiš dopovedati, da se ti gre zanjo? Bolj se mi zdi, da misliš nase, da si ti bogi in naj se te zaradi tega usmili. Tukaj ne vidim nobene spremembe v razmišljanju. Morda se boš obnašal drugače nekaj časa, potem pa bo vse po starem. Mislim, da nisi dojel, ne še!
Mogoče bi moral pismo napisati njej osebno in ne vzdihovati tule na forumu … Sploh pa … tudi jaz sem dobila pismo od nekoga … Bilo jezelo podobno tvojemu. Tudi potem, ko sem si našla drugega (ki je danes moj mož) je še vedno poskušal z bolečino, solzami, prej, ko pa sem prosila, jokala in rotila, pa ni pomagalo …
Premisli, globokov sebi, ali res ne moreš živeti brez nje … Ali je to le zato, ker je bila vajina veza stvar navade …
LP
Sam sebi se smilis, to je to. Spremenil se bos pa samo toliko, da bo prisla nazaj, ko pa bos spet siguren, se ne bos vec trudil.
Nihce se ne spremeni zaradi druge osebe, ce se spremenis, se moras zaradi sebe, ampak v zvezi se ne mors trudit in sam sebe prepicevat pri stvareh, ki bi morale prit same od sebe.
Hm…Mislim da bi tole mogu napisat na moški čvek…
Ne sej se hecam…Sej mate vsi svoj point, sam lahko povem da nism nč prosjaču pa moledoval, samo hotu sm ji to povedat, kar sem napisal… Hotu sm ji povedat, da sem šele sedaj ko je ni več spoznal, koliko mi res pomeni, in da sem pripravljen v njo vlagati…Nekako tako kot delnice v podjetje ki je trdno zasidrano na trgu…
Uživite vsi skupi, pa držte se tistih ki jih imate radi, da ne bo potem prepozno…
čao
Veš, Dajsek, tukaj smo tudi ženske, ki smo že doživele to zgodbo, kot jo sedaj pripoveduješ ti. Verjamem, da ti je sedaj res hudo in da bi želel zavrteti čas nazaj in drugače ravnati. In morda ne daš prav našemu skepticizmu, samo spomni se tega, ko ti bo rekla, da jo pusti pri miru, ti pa se boš razjezil nanjo, češ: “Kako moreš! Pa tako te ljubim in se trudim, da bi te pridobil nazaj! Ti pa takole!” In spet se bo šlo zate.
Glede varanja so tule zelo različna mnenja in jaz osebno tega nikoli nisem zagovarjala,v nobenih okoliščinah. Tako da ne posplošuj kar tako povprek. Želela sem pa v bistu zdajle povedat, da rajši začni vlagat vase, kot pa da sanjariš o tem, da bi vlagal v žensko, ki je odšla. Sebe lahko edino spremenimo, drugih ne. Morda ti bo zato v naslednji vezi bolje.
Tudi jaz sem doživela podobno. S fantom sva bila dolgo skupaj, on se ni trudil niti malo, da bi najina zveza vsaj malo delovala, ceprav sem ga dolgo prosila. Ko sem naredila konec, me je mesece in mesece klicaril, pošiljal sms-je in pisal pisma, kako se je spremenil, kako me pogreša. Zame je bilo pač prepozno.
Kaj ni to zanimivo … ko je vsega konec, se pa trudi mesece in mesece in sploh ne odneha. Torej veš, da se je sposoben potruditi, samo da prej tega ni hotel. Takrat pa postaneš zelo jezna na tega dečkota in to ti pomaga, da vztrajaš pri odločitvi, da je konec. Čez nekaj časa spoznaš drugega fanta in takrat jasno vidiš razliko in veš, da si se odločila prav .
Neka avtorica v svoji knjigi ta fenomen, ko se fant šele po koncu zveze začne truditi, imenovala nekaj podobnega kot “efekt zapoznele ljubezni”. Vendar je takrat prepozno, ker ženska že oddide.
Imam tudi kolega, ki je šel dvakrat skozi to šolo, preden se dokončno dojel zadevo. Sedaj se res trudi s svojo sedanjo punco in sta tik pred poroko.
Dajsek:”Lubi, vem kako se počutiš, vendar verjemi da se jaz počutim še 10x huje,…”
Stari, s temle stavkom si vse povedal, ni čudno da so ti delnice padle.
Verjamem, da boli, prekleto boli…. Ampak, kje si bil do sedaj???
Ne razumem, zakaj se moški šele potem, ko ženska gre, zavejo, kako globoka je njihova ljubezen… Prej pa ženska prosi, moleduje, odpušča in ko končno spozna, da ga pač ne more spremeniti, odide… In potem bi se vsi po vrsti spreminjali in potem je ženska tista, ki kar gre, on revež pa ostane sam…
Ah, dejte no….
Je pa še nekaj. Za skupnost, za ljubezen je treba delati od začetka. In pravzaprav se mi smilijo vse tiste ženske, ki upajo, da bodo moškega spremenile in ukrojile po svoji meri. Človeka moraš ljubiti takšnega kot je. Nihče ni brez napak, vprašanje je samo, ali jih lahko toleriraš ali ne moreš.
*Solze žalosti, solze brezizhodnosti…
Kakšna solzava zgodba, piši Oprah!
*Šele sedaj ko te ni, se zavedam koliko mi res pomeniš in kaj vse bi zate naredil in spremenil.
Pudarek je na BI NAREDIL IN SPREMEMNIL – zakaj nisi ko je ona to želela, bila s tabo in VLAGALA vate kot v delnice?
* Šele sedaj sem zares opazil kaj vse si zame naredila in kako močno si me ljubila!
Vlagala je v propadle delnice!
*Žal mi je za vse izrečene besede, ki niso bile nič več kot samo besede.
Najbolj uničujoče orožje, ki ga je iznašel človek so BESEDE.
*Moja ljubezen, brez tebe sem zrak, brez tebe že cel dan postopam po hiši gor in dol, stojim na balkonu in čakam da bom zagledal tvoj beli avto, kako se bo ustavil pred mojo hišo…
… da mi boš skuhala večerjo, oprala perilo in zadovoljila moje potrebe
*Moja dajska, nobena ti ni enaka in kako mi je žal da sem to dokončno spoznal šele danes.
je rekel voznik, ki je prevozil rdečo luč in naredil veliko škode
*Ti si nad vsemi, ti si edina, ki si mi vlivala upanje v življenje in edina, ki si imela načrte za naju oba…
Tukaj se vidi, da je morala sama sprejemati načrte za OBA, ti si le pasivno gledal na to
*In jaz sem te razočaral, vendar verjemi mi, ni bilo namerno, ravnal sem nepremišljeno…
Sedaj vidim kaj res hočem v življenju! Sedaj res prvič v svojem življenju vem kaj hočem postati! Vendar to mi nikoli ne bo uspelo brez tebe…
Postani to kar znaš samostojno, žalostno, da rabiš pri tem njeno vodstvo.
*Lubi, vem kako se počutiš, vendar verjemi da se jaz počutim še 10x huje, to pa zato ker sem pustil da je splavala po vodi največja priložnost za mojo srečo…
Daj se že vrni in me osreči, saj veš, da je moja sreča bila vedno najpomembnejša!
*In verjemi, da vem kaj hočeš in vem kaj jaz hočem, in vse to ti lahko dam,
samo da sem ob tebi, da te stisnem k sebi za vedno… Danes in za večno…
Ti si najboljša stvar ki se mi je zgodila v življenju
malo zamujaš, zakaj ji nisi dal takrat ko je želela, kako veš, da si tega še vedno želi? Zdaj bi ji dal zato, da se vrne k tebi, ne zato ker tako čutiš.
*Vse kar v tem kritičnem trnutku čutim do tebe je ljubezen…
Pa res, ti temu praviš ljubezen?
Forum je zaprt za komentiranje.