Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Britje oz. depiliranje

Britje oz. depiliranje

Punce, ali mi lahko zaupate, na kakšen način si depilirate spolovilo (tiste, ki si ga)? Jaz sem že poskusila z žiletko pa ne gre najbolje. Depilacijske kreme, na kateri bi pisalo, da je primerna za spolovila, pa tudi nisem našla.

Hvala in lahko nočko!

Ce imas visok prag bolecine, probaj kar z epilatorjem 😉 Drugace pa mislim, da velika vecina (z mano vred) uporablja kar ziletke. Ce bos hotela imeti pobrito, se bos pac morala navaditi.

z žiletko mislite na britvico, ki jo ponavadi uporabljamo za britje pod pazduho oz. nog?
Kaj pa rdečica?

Vzamem škarje in ena dva tri…pa je.

jest za britje spolovila uporabljam kr britvice-samo moraš fejst pazit!!da se ne urežeš oz, da ne dobiš izpuščajev&pikic.

Jst sm si najprej z depilacijsko depilirala, sicer je blo uredu, ampak predolg traja cel postopek…tko da sm si začela kr z žiletko brit…na začetku se pojavljajo težave s pikicami oz. razdraženostjo kože, pa mal srbi…no sčasoma se pa koža navadi in gre lepo stran…seveda pa ne kr na suho, ampak uporabi kak nežen gel za britje (npr. od Veeta Sensitive), po britju pa kako otroško olje ali otroška kremica..Aja, pa še to, fajn je da maš posebno btritvico samo za britje češpljice, da ne prenašaš kakih bakterij..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close