Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Problem pri spolnem odnosu

Problem pri spolnem odnosu

Punce, ima mogoče kera od vas podobne težave kot jaz? V nekaterih položajih pri seksu me namreč zelo peče v vagini, v drugih pa čisto nič. Problematična sta predvsem misijonarski položaj, pa od zadaj. Ker se mi zdi dobro malo menjati položaje, bi bilo fajn, če imate kak nasvet, kaj narediti. Najprej sem mislila, da nisem dovolj vzburjena, ampak očitno to ni to, ker lahko brez težav seksava npr. tako, da sem jaz zgoraj, ko pa zamenjava položaj v misijonarskega, pa se začne pekoča bolečina.

Mene tudi, sam men pride v zavest šele po odnosu. Po vsakem sexu (skoraj) se namažem s kremo Canesten, ker hitro dobim vnetje.

A veš, da se tudi meni to dogaja zadnjih par tednov?! In tudi po končanem odnosu je še kakšnih 10 min. prisotnen pekoč občutek. In definit to nima nobene zveze z vlažnostjo, ker je le-te še škoraj preveč. Sem se na pregled pri moji ginek. naročila. Škodid mi ne more, pomaga pa lahko!

Mene pa pogosto peče, če sem zgoraj.

Najboljše,da se tudi vaš partner umiva z milom za intimno nego,pa bodo težave minile.Vsaj pri meni so.

Zdaj so ti vsi položaji ugodni? Katero milo pa imaš?

Oba uporabljava milo Tendense,ki se kupi v Šparu in je zelo poceni in zato nič manj kvalitetno kot ostala dražja mila.Odkar milo uporabljava oba nimam več nobenih problemov in sem že pozabila kako zgleda vnetje in ostale nevšečnosti.

E mettici un po di zucchero sara mooolto meglio!!:-)))

Mettere zucchero dove?? Nella patatina? 😛

Si, si, propio li!!!! :-)))))
Almeno non sara piccante!

Certo che non sara piccante, ma molto dolce :))) mmmm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close