Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rebeka Dremelj v sex akciji

Rebeka Dremelj v sex akciji

A ste že videle Rebeko kao pridno požira spremo? Očitno so sex filmčkiv modi – sem se prav nasmejala ko sem ga videla. pa je odkrita še ena skrivnost.

ah dej, to ni ona, pa film je že star, pa še ameriški. sam mal podobni sta si (to, da mata obe temne lase).

Točno tako, to ni ona. Pa filmčk je že starejši.

Spet ena kost (brez mesa) za glodat!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Požiranje sperme ni skrivnost.
Rebeka,kdo je to,haha?
Severina in podobne imajo vse za norca,samo služit znajo dobro s tem kar vsi delamo! Samo licemerni moralisti se kao čudijo kao skrivnostim.

Na sliki to ni Rebeka,malo bolj poglejte in primerjajte,to je lažno podtikanje popularni sexi temperamentni Rebeki.Zopet Slovenska nevoščljivost.

ej sam ta bejba na filmu je pa 100x boljša od naše kobile (rebeke).

Ni boljša.Rebeka je res malo preveč samovšečna in preponosna ter preveč samozavestna in temperamentna zato pa izpade zako.Pa malo nevoščljivosti.Tudi Piki Božič ste gotovo nevoščljivi zaradi njene lepote in manj zaradi popularnosti.

Ma nemoj in kaj je toooolk boljšga lohk?

Če je pa Pika lepa, sem pa jaz miss. Prosim te lepo, mal se vprašaj kako zgleda zjutraj, ko se zbudi in ni namalana???

Kdo pa je vprašal kaka izgleda zjutraj,me ne zanima.Jaz govorim za takrat,ko jo vidim na koncertu v super minici in njenih čudovitih nogah in luštnem energičnem obrazu-postavi.

…pa vrvico od tampona ane :)))

Dejstvo je,da je mega ženska.

Kaj pa ti uporabljaš? Saj nisi čisto pri sebi!

In kje se da pogledat ta filmček kjer bi naj nastopala rebeka…???

Da primerjamo 🙂

LP

no, kar se tiče kobile… primitivc… a si slučajno popoln… prav na živce mi gedo ljudje ki samo kritizirajo… če bi bila kobila, ne bi bila miss…. pa se javi ti, če misliš, da si tok inn….

čist fejst punca je, malo bolj samozavestna…. pa je že narobe…a….

pred svojim pragom pomet,, če nimaš pametnih nasvetov , ti tudi norca iz sebe ni treba delat….

in kaj je to takega?????

sama nevoščljivost, delamo pa to vsi…

delajo taki, ki življenje gradijo na glupi pameti…. s svojimi kompleksi se oa ne ukvarjajo…. rajš naj zdravijo sebe…. bo večji smisel in napredek.. TARA….

:))

Ko gledaš recimo rebeko in pa piko si jim lohka fovš. pa ne sam zarad videza (obe izgledata odlično), ampak predvsem zarad njune samozavesti in odločnosti.

jst vem, da tud če bi bla tojk lepa kt onedve, zihr ne bi bla tojk uspešna. ker pač znata izkoristiti vsako priložnost. nekateri pač znajo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close